Bolezen je nekaj drugega

Avtorja: Mark Pfister, Simona Cella
Založba: Sanje
Obseg: 68 strani
Format: 15 × 23 cm
Vezava: trda
Cena: 6,90 EUR

Naročite lahko tudi po povzetju, naročilo pošljite na info@munay.si. Navedite ime in priimek, ulico, kraj in poštno številko. Naročeno prejmete v roku tri dni, stroški poštnine ca 4 eur.


 
 
»Zakaj človek zboli?» in »Kaj je bolezen?» sta vprašanji, ki si ju človek postavlja že od pradavnine in na kateri doslej ni še nihče znal odgovoriti na dovolj izčrpen način. Zdaj pa – s pomočjo petih bioloških zakonov, ki jih je odkril dr. Hamer – poznamo vzroke in načine »bolezni«, zmoremo pa odgovoriti tudi na tretje vprašanje: »Zakaj ravno mene?«.

Poleg tega je privlačnost novega načina razumevanja »bolezni« ravno v tem, da vsak posamezen zakon lahko preveri vsakdo, za kateri koli simptom. Toda jasno je, da takšne vrste preverba zahteva globoko pozornost, nekaj znanja, predvsem pa resno pripravljenost za premišljevanje. To je zelo drugačen pristop od tistega, na katerega smo navajeni, ko preprosto mislimo, da se lahko prepustimo drugim, da »ozdravijo naše telo«, saj se slepimo, da smo le stroji, skupek organov, in je, kadar se pokvari kak del, treba k mehaniku, da ga zamenja z novim. V praksi vsi vemo, kako malo uspešno je tako zanašanje na druge, ki večinoma ne zadostuje za povrnitev v prejšnje, zdravo stanje.... in mogoče se bo napor izplačal ... glede na to, da je v igri naše zdravje in zdravje naših svojcev!