BIOLOGIKA KLUB

Biologika klub Ljubljana
VSAK DRUGI PONEDELJEK V MESECU od 18.00 do 21.00
11. februar, 11. marec,  8. april,  13. april, 13. maj, 24. junij
 
Kje: Munay, Klubski prostori revije Misteriji
Ljubljana, Zadobrovška 88
Cena: 15 EUR
Srečanje je zaprtega tipa, samo za člane!

Pogoj za vključitev v skupino je udeležba na vsaj enem modulu iz Biologike - nove medicine.

Obravnavamo različne teme:
- uporaba v praksi: praktični primeri, lastne izkušnje
- nejasna področja
- možne terapijske smernice

Vsako srečanje ima opredeljeno izhodiščno temo, o kateri bodo člani pravočasno obveščeni. Teme se lahko dopolnjujejo tudi dodatno, lahko pa sami predlagate, o čem bi se želeli pogovarjati.

Za več informacij o tematiki in terminih rednih seminarjev Biologik - nove medicine si poglejte tudi na spletni strani biologika.si. V Ljubljani se prične nov niz seminarjev v soboto 1. decembra s 1. modulom. Celoten program obsega 4 module. Program 1. modula si lahko pogledate tukaj.

Prijave: Na klubsko srečanje Biologika kluba Ljubljana se prijaviš s prijavnico na tem mestu, s sporočilom na info@munay.si ali s sms potrditvijo tvoje udeležbe na 041 677 089. Predhodne prijave cenimo kot prijazno gesto in izkaz obojestranske resnosti.

 Več o Novi medicini najdete tudi v kratki pregledni knjižici Bolezen je nekaj drugega. Naročite jo tukaj ali pridite po njo v Munay prostore dobrih energij na Zadobrovško cesto 88, Ljubljana-Zadobrova, kjer najdete še več drugih knjig na temo samozdravljenja (v torek, sredo ali četrtek med 11.00 in 18.00 uro).
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: