Munay BonBon blazina za meditacijo in sproščanje

Meditacijska blazina Munay BonBon ©
(s prijemalom)
Dolžina: cca 30 cm
Višina:  cca 15 cmPolnila: ajda, oves, sončnice (in pirine luščine)
Cena: 39,00 EUR
 
 
 


 
Meditacijska blazina Munay© – BONBON (ovalna oblika)
je priročna za meditacijo v sedečem položaju in za meditacijo v položaju na petajh (vadžrasana), pa tudi kot pomoč  pri izvajanju nekaterih jogijskih položajev.  Zelo uporabna je tudi pri sproščanju v ležečem položaju (šavasana), za podporo vratnega dela hrbtenice. Uporablja se tudi kot podpora  trupa pri ležečem položaju na boku.


Munay© blazina za meditacijo in sproščanje je plod večletnih raziskovanj in učenja o telesu in umu. Je enkraten izdelek na našem trgu, ki je podprt z vibracijami visokega spektra, tako pri izdelavi, kot tudi glede sestavin.

Z domišljenim oblikovanjem je v pomoč pri različnih jogijskih položajih in meditaciji. Omogoča sproščenost, ki je nujen pogoj za vsakršno učinkovito gibanje, dihanje in meditacijo. Izbrane oblike podpirajo različne položaje, da jih lahko izvajamo bolj neobremenjeno in zbrano. Izbrane barve in polnila spodbujajo blagodejne energijske pretoke na mestih, ki so manj energijsko pretočna.

Ob ustvarjanju blazine Munay smo imeli v mislih tudi tiste, ki ste zaljubljeni v Naravo in uživate v njenih darovih v vsakem obdobju leta! Z Meditacijsko blazino Munay si dobro preskrbljen(a), da se počutiš udobno v vseh okoljih.....in vremenskih razmerah. Lahko se namestiš kjerkoli, saj je "sprogramirana" tako, da se voljno oblikuje po kakršnikoli podlagi in omili talne grbine, ostrine in udrtine ter te hkrati ščiti tudi pred vlago, snegom, mrazom in vročino...karkoli že prihaja od spodaj navzgor, medtem, ko sediš v svojem udobnem položaju in uživaš.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine ca 4 eur.