Munay© Classic blazina za meditacijo in sproščanje

Meditacijska blazina Munay Classic ©
(s prijemalom)
Munay Classic   (okrogla)                         
Premer: 28 cm

Polnila: ajda, oves, sončnice (+ pirine luščine)
Cena: 45,00 EUR

                  

                 

               

           

             

                  
 
Meditacijska blazina Munay© – CLASSIC (okrogla)
omogoča dolgo udobno sedenje v meditaciji tudi tistim, ki rabijo več podpore. Gibljivost polnila omogoča, da si blazino lahko namestimo v višji ali nižji položaj. Ko pri sedenju v meditaciji napredujemo ustrezno znižujemo višino podpore.

Munay© blazina za meditacijo in sproščanje je plod večletnih raziskovanj in učenja o telesu in umu. Je enkraten izdelek na našem trgu, ki je podprt z vibracijami visokega spektra, tako pri izdelavi, kot tudi glede sestavin.

Z domišljenim oblikovanjem je v pomoč pri različnih jogijskih položajih in meditaciji. Omogoča sproščenost, ki je nujen pogoj za vsakršno učinkovito gibanje, dihanje in meditacijo. Izbrane oblike podpirajo različne položaje, da jih lahko izvajamo bolj neobremenjeno in zbrano. Izbrane barve in polnila spodbujajo blagodejne energijske pretoke na mestih, ki so manj energijsko pretočna.

Ob ustvarjanju blazine Munay smo imeli v mislih tudi tiste, ki ste zaljubljeni v Naravo in uživate v njenih darovih v vsakem obdobju leta! Z Meditacijsko blazino Munay si dobro preskrbljen(a), da se počutiš udobno v vseh okoljih.....in vremenskih razmerah. Lahko se namestiš kjerkoli, saj je "sprogramirana" tako, da se voljno oblikuje po kakršnikoli podlagi in omili talne grbine, ostrine in udrtine ter te hkrati ščiti tudi pred vlago, snegom, mrazom in vročino...karkoli že prihaja od spodaj navzgor, medtem, ko sediš v svojem udobnem položaju in uživaš.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine ca 4 eur.