NEGATIVNI IONI IN ZDRAVJE - predstavitev ionizatorja za dom in avto

NEGATIVNI IONI IN ZDRAVJE
predstavitev  ionizatorja za dom in avto
ponedeljek, 21. januar ob 18.00

Kje: klubski prostori revije Misteriji, Zadobrovška cesta 88, 1000 Ljubljana
Vstopnina: ni vstopnine Prijave: s spodnjo prijavnico, na info@munay.si
ali s sms sporočilom na 041 677 089.


Naročila tukaj.
Poleg blagodejnega vpliva negativnih ionov na telo, ki so ga potrdili številni inštituti po svetu, je glavna sposobnost tega ionizatorja tudi čiščenje zraka. Pri tem delujejo fizikalne in kemične lastnosti; negativni ioni se vežejo na obstoječe lebdeče delce v zraku. Iz zraka odstranijo tudi najnevarnejše podmikrometrske delce saj in izpušnih plinov, ki so rakotvorni; tako Ionex varuje pljuča in druga tkiva pred nalaganjem strupenih snovi.

Negativni ioni iz zraka odstranijo vse vonjave in lebdeče delce: prah, cigaretni dim, bakterije, viruse, iztrebke pršic, alergene in drugo. Negativni ioni kot električno negativno nabiti delci sami niso obstojni in se takoj, ko pridejo iz ionizatorja, vežejo na obstoječe lebdeče delce v zraku ter jih spustijo na tla, od koder se ne morejo več dvigniti. Tako povsem očistijo zrak.
V vsakem litru zraka lebdi na milijone delcev, ki so majhni kot bakterije in virusi in prav tako povzročajo obolenja. Drobni delci v zraku, ki jih naše oko ne zazna, nastajajo povsod. Pri kajenju, nepopolnem zgorevanju, pečenju na žaru, v industriji, predvsem pa v prometu. Manjši ko so prašni delci, znani kot PM delci, globlje prodrejo v pljuča in celo v možgane in bolj škodujejo organizmu. Po nastanku se več dni zadržujejo v zraku, prodrejo skozi vse reže pri vratih in oknih in so zato v bivalnih prostorih skoraj tako pogosti kot zunaj. Nekateri izmed njih, na primer saje, povzročajo težave z dihalnimi potmi in obtočili ter lahko vodijo v raka.

Teh najmanjših podmikrometrskih delcev se ne moremo znebiti niti s čistilniki, ki imajo ventilatorje in filtre, kajti celo najboljši filtri lahko odstranijo le do 0,3 mikrona velike delce. V tem primeru je učinkovit le ionizator oziroma negativni ion, saj edini lahko odstrani tudi 0,01 mikrona velike delce.
Ionizator Ionex je lahek, majhen in prenosljiv, lahko ga postavimo kamor koli, lahko ga nosimo na delovno mesto, na potovanja, v toplice in drugam. Deluje povsem neslišno, ne vsebuje nepotrebnih sestavin, kot so filtri in ventilatorji, ki bi povzročali dodatne stroške, hrup in bi bili brez učinka.
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: