Izkoristi danosti življenja

Avtor: Dr. Danilo Kosi - Dayalpuri
Založba: Kailash
Obseg: 255 strani
Format: 17,5 × 24,5 cm
Vezava: trda


Cena: 27 EUR
Priporočnik za življenje se zelo poglobljeno in celostno ukvarja z bistvom življenja. Sledi dvema ciljema: kako živeti življenje na polno vsak trenutek in hkrati izpolniti osnovno poslanstvo človeškega življenja. Združuje najvišja učenja vrhunskih modrecev in avtorjeve lastne uvide ter spoznanja.

Nekaj utrinkov nodrosti iz knjige:

»Edina pot v srečo je pot modrosti. Modrost je univerzalna, podarjena vsem, ustvarjena za vse. Kot sonce, ki sije za vse, ali dež, ki pada za vse; ne delata razlike. Skozi katera usta prihaja modrost, sploh ni pomembno. Pomembno je, da jo čim več ušes sliši.« Večja kot je modrost, manjše je trpljenje in obratno. Vse težave in trpljenje imajo izvir v neznanju ter napačno razumljenih vlogah in identifikacijah, ki so povezane z odtujitvijo od resnične Biti. (Avtor)

»Ne potrebujemo ničesar, da bi bili srečni. Sreča se nahaja znotraj našega fenomena. Sreča kot taka ne more biti izgubljena. Mi smo tisti, ki smo izgubili zavedanje o njej.« (Učitelj, Njegova svetost, Vishwaguru Paramhans Sri Swami Maheshwarananda)

Večina problemov, ki jih imamo, izvira iz globin naše osebnosti. Spremenimo sebe in spremenili bomo svet. Ker je svet takšen, kot ga vidimo mi, in verjamemo, da ga drugi vidijo drugače.Sistematično in postopno se lotimo problemov. Vsakdanje življenje, ne jemljimo preresno. Vsi problemi so v nas in vse rešitve so v nas.


IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.