Teslina purpurna plošča

Teslina purpurna plošča
Velikost: 8,5 × 5,5 cm
 

         
Cena: 29,90 €
Teslina purpurna plošča močno ojačuje naravno magnetno polje. Izdelana je iz anodiziranega in vijolično pobarvanega aluminija. Obdelava tako spremeni molekulsko zgradbo plošče, da ta pride v resonanco z visokofrekvenčnim nihanjem življenjske sile ali prane.Plošča deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz Schumannovega polja človeško telo sámo začne proces zdravljenja.

Teslina plošča je odlična pomoč pri mnogih težavah. Tako na primer lajša bolečine pri obrabi hrustanca, revmatizmu, bolečinah v vratu in hrbtu, zvinih, izpahih, udarninah …Blaži posledice stresa, če pa jo damo v vzglavnik, zmanjšamo nespečnost in utrujenost. Je tudi dober pripomoček tudi pri glavobolu, zobobolu, pikih žuželk, urezninah, opeklinah in drugih nadlogah našega vsakdanjika.Če ploščo položimo preko gaze na ureznino ali opeklino, ali pa jo z obližem pritrdimo na obolelo mesto na telesu, se zdravljenje močno pospeši, bolečina pa se precej zmanjša ali celo izgine.

Običajno jo uporabljamo zjutraj in zvečer po dvajset minut. Uporabimo lahko tudi dve plošči naenkrat, ki ju postavimo eno nasproti drugi.Teslina purpurna plošča s svojim delovanjem zmanjšuje in odpravlja negativne vibracije v hrani, vodi in drugih tekočinah, celo v tobaku. V ta namen zadostuje, da hrano postavimo na ploščo za 15 minut, posodo z vodo pa za 2 do 3 minute. Energija plošče deluje skozi vse materiale razen kovine.Rastline, ki jih zalivamo s tako energizirano vodo, rastejo veliko hitreje in imajo bolj zdravo barvo, rezano cvetje s ploščo pod vazo pa traja še enkrat dlje.Teslina purpurna plošča je pravi mali energetski generator, s katerim lahko brez nevarnosti eksperimentirate še na mnogih drugih področjih.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine cca 4 eur.