OHRANJANJE SAMOZDRAVILNIH SPOSOBNOSTI

TERAPEVTSKA ODEJA
predstavitev učinkov za spodbujanje in ohranjanje samozdravilnih sposobnosti
sreda, 12. maj ob 18.00

Učinke  Terapevtske odeje za spodbujanje in ohranjanje samozdravilnih sposobnosti bo predstavila dr. Tatiana Grigoryeva s Centra informacijske medicine v Ljubljani v sredo 12. junija ob 18.00 v Munay energijskm centru na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

Vabljen(a) na predstavitev v živo v okviru predavanj in predstavitev Misteriji v živo v sredo 12. junija ob 18.00. Prijaviš se s prijavnico na tej strani spodaj, na info@munay.si ali pošlji sms na 041 677 089. 
Večslojna odeja, ki prihaja iz Rusije, je na prodaj na vseh celinah. Preizkušena je na številnih klinikah, je patentno zaščitena in ima celo vrsto znanstvenih priznanj uglednih zdravstvenih ustanov. Razvili so jo ruski strokovnjaki po načelih bioenergetike in znanja o telesnih mehanizmih, ki delujejo kot celovit samostojno uravnavan sistem.

Terapevtska večslojna odeja, deluje podobno kot izolirna komora. Z odejo se zaščitimo pred zunanjimi elektromegnetnimi in elektrostatičnimi polji, hkrati pa okrepimo delovanje našega lastnega dobrodejnega visokofrekvenčnega elektromagnetnega sevanja. Po površju telesa razporedi naše električne naboje in omogoča obnovitveno delovanje naših lastnih odbitih infrardečih žarkov.

 
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: