Duhovno vodstvo v Sloveniji nekoč in danes

Avtor: Marko Hren
Založba: Beletrina
Obseg: 318 strani
Format: 17 × 24 cm
Vezava: trda
Cena: 27,00 €
KNJIGO VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.
 
Razvoj duhovnosti in osamosvajanje Slovenije na področju duhovnosti Marko Hren kot akter in kronist spremlja več kot štiri desetletja. Dokazuje, da so spremembe očitne na vseh področjih. Knjiga je tako v prvi vrsti kronika nekaterih etap duhovnega osamosvajanja. Kliče k ozaveščenju duhovne prenove.

Avtor, ustanovitelj in vodja Svetovnonazorske kozmološke skupnosti Upasana, nam odstira kroniko prvega obdobja vstopa tradicionalnih predkrščanskih izročil v javno življenje, vključno z opisi rehabilitacije nekaterih ključnih besed tradicijskih duhovnih konceptov in rehabilitacijo prvih obrednih mest (Kobarid, Ajdovski gradec) ter vzpostavitvijo javnih mest posebnega pomena. Odkriva doslej neobjavljene vpoglede v tisti del osamosvajanja, ki ga lahko označimo kot »ezoterično podporo osamosvajanju« in odpira tudi vprašanja o vlogi duhovnega vodstva v Sloveniji med prvo in drugo svetovno vojno. Knjiga naj bi bila prispevek h globinski spravi, oziroma k novi generaciji sprave.

Vabimo vas tudi na srečanje z avtorjem knjige, Markom Hrenom, ki bo v ponedeljek 7. oktobra ob 18.00 uri v Energijskme centru Munay  - klubski prostori revije Misteriji.