Munay© Heart Relax blazina za sproščanje in meditacijo

Munay ©Heart  Relax blazina za sproščanje in meditacijo©
Dolžina: 50 cm, Premer: 25 cm, Material: bombaž, Polnilo: pira, Znak kakovosti: Munay© - čista energija.
Cena: 62,60 EUR


 
IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089. Stroški poštnine ca 4,50 EUR.

Vabljeni tudi v Munay energijski center na Zadobrovški 88, Ljubljana Polje Zadobrova v delovnem času nakupovalnice ob torkih, sredah in četrtkih med 11.00 in 18.00 uro.

Munay Heart Relax blazina© za sproščanje in meditacijo je vsestransko uporabna opora in podpora za sproščanje v ležečem in sedečem položaju. Namenjena je prilagodljivi podpori za raztezanje hrbtnih mišic, hrbtenice in medrebrnih mišic. Na ta način pomaga pri odpiranju prsnega koša in omogoča pljučom in celemu telesu, da vsrka optimalno količino kisika in energije. Blago in sproščujoče raztezanje hrbtenice in širjenje prsnega koša daje prostor srčnemu energijskemu centru, da se svobodno širi ter omogoča dvema vitalnima organoma srcu in pljučem, da opravljata svojo funkcijo na najboljši možni način. Munay blazina Heart Relax ©  je tudi dober pripomoček za pripravo trupa na položaje telesa (asane), pri katerih upogibamo hrbtenico nazaj.
Načini uporabe:
- podpora celega hrbta pri sproščanju v nazaj uleknjenem položaju
- podpora  glave ali nog v ležečem položaju na hrbtu
- podpora sprednjega stranskega dela  trupa pri ležečem položaju na boku

Priporočljiva za:
- sproščanje hrbtenice
- poglabljanje in umirjanje dihanja
- uravnavanje srčnega ritma in pritiska

Sproščeno telo, sproščen um, sproščen duh
Sodobne civilizacijske navade so nas postopoma odvrnile od pravilne uporabe telesa. Namesto pokončne drže smo postali sključeni in zgrbljeni. Namesto jasnega pogleda naprej gledamo v tla. Namesto polnovrednega diha smo podvrženi plitvemu hlastanju za zrakom. Munay blazine za sproščanje in meditacijo nas s svojimi oblikami, barvami in polnili spominjajo na ponovno povezanost z naravnimi vibracijami narave in njenih elementov  s tem pa tudi na naravna stanja našega telesa in uma. Z naravnim polnilom iz izbranih semen in luščin je blazina gibljiva in se prilagodi oblikam in premikom vašega telesa. Na ta način se postopoma naučimo spet občutiti različna fizična, posredno pa tudi mentalna stanja. Ena od glavnih kvalitet h katerim nas spodbuja joga, je zavedanje. Zavedanje celosti se začne z zavedanjem fizičnega telesa preko njegovih položajev, spoščenosti in napetosti mišic  in nas vodi naprej v zavedanja na subtilnejših nivojih. Preko dihanja se zavedamo eteričnega telesa, z umikom v notranji prostor in koncentracijo se zavedamo mentalnega in čustvenega telesa ter z meditacijo duhovne dimenzije našega bivanja. S pomočjo Munay blazin za meditacijo in sproščanje, ki se zlijejo z anatomsko obliko vašega telesa in tako na optimalen način vzdržujejo stanje sproščenosti v posameznih delih telesa, ozaveščamo občutke naravnih sproščenih položajev, ki omogočajo neoviran pretok vitalne živčne energije ter izločanje zdravilnih hormonov.