Munay© Spin Relax blazina za sproščanje in meditacijo

Munay© Spin Relax blazina za sproščanje in meditacijo
Dolžina: 60 cm, Premer: 13 cm, Material: bombaž, Polnila: ajda, oves, sončnice (+ pirine luščine)
Znak kakovosti: Munay© - čista energija
Cena: 48,30 EURIZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089. Stroški poštnine ca 4,50 EUR.

Vabljeni tudi v Munay energijski center na Zadobrovški 88, Ljubljana Polje Zadobrova v delovnem času nakupovalnice ob torkih, sredah in četrtkih med 11.00 in 18.00 uro.
 
Munay©Spin Relax blazina je anatomsko prilagodljiva podpora telesu pri ležanju na boku. Je blagodejen pripomoček za mirno in sproščeno spanje ali dnevni počitek in sproščanje. Munay© Spin Relax , ki si jo podložimo vzdolž trupa v bočni legi nam pomaga vzdrževati sproščenost celega telesa pri ležanju na boku. S podporo noge, ki jo pokrčeno položimo  preko blazinei vdržujemo ugoden položaj za sproščanost kolkov, križa, medenice in presredka.  Cel predel korenskega energijskega centra je na ta način sproščen in omogoča neoviran pretok  življenjske energije.
Načini uporabe:
- bočna podpora trupa in trebuha  ter zaščita pred pritiski med spanjem ali sproščanjem na bok podpora pri
  sedečih meditacijskih položajih
- podpora  vratu, križa ali nog pri  sproščanju v ležečem položaju
- pomoč pri  izvajanju nekaterih asan za podporo in poglabljanje položajev

Priporočljiva za:
- podporo in zaščito trebuha pri nosečnicah
- lajšanje bolečin v križu in kolkih
- sproščanje napetosti v hrbtenici
 
Sproščeno telo, sproščen um, sproščen duh
Sodobne civilizacijske navade so nas postopoma odvrnile od pravilne uporabe telesa. Namesto pokončne drže smo postali sključeni in zgrbljeni. Namesto jasnega pogleda naprej gledamo v tla. Namesto polnovrednega diha smo podvrženi plitvemu hlastanju za zrakom. Munay blazine za sproščanje in meditacijo nas s svojimi oblikami, barvami in polnili spominjajo na ponovno povezanost z naravnimi vibracijami narave in njenih elementov  s tem pa tudi na naravna stanja našega telesa in uma. Z naravnim polnilom iz izbranih semen in luščin je blazina gibljiva in se prilagodi oblikam in premikom vašega telesa. Na ta način se postopoma naučimo spet občutiti različna fizična, posredno pa tudi mentalna stanja. Ena od glavnih kvalitet h katerim nas spodbuja joga, je zavedanje. Zavedanje celosti se začne z zavedanjem fizičnega telesa preko njegovih položajev, spoščenosti in napetosti mišic  in nas vodi naprej v zavedanja na subtilnejših nivojih. Preko dihanja se zavedamo eteričnega telesa, z umikom v notranji prostor in koncentracijo se zavedamo mentalnega in čustvenega telesa ter z meditacijo duhovne dimenzije našega bivanja. S pomočjo Munay blazin za meditacijo in sproščanje, ki se zlijejo z anatomsko obliko vašega telesa in tako na optimalen način vzdržujejo stanje sproščenosti v posameznih delih telesa, ozaveščamo občutke naravnih sproščenih položajev, ki omogočajo neoviran pretok vitalne živčne energije ter izločanje zdravilnih hormonov.