Življenje brez raka

ŽIVLJENJE BREZ RAKA
predavanje naturopata Dražena Draška Dimnika o načinu življenja,
ki preprečuje nastanek raka in neinvazivnih ukrepih, če se bolezen pojavi

torek, 26. november 2019

Kje: klubski prostori revije Misteriji, Zadobrovška 88, Ljubljana Polje
Prijavite se:   s prijavnico v Munay učilnici na www.munay.si, obvestilom na info@munay.si ali s sms prijavo na 041 677 089. Obvezne so predhodne  prijave najkasneje 5 dni pred predavanjem  zaradi omejenega števila sedežev.
Vstopnina: 14 EUR
Dražen Draško Dimnik je naturopat, ki v  okviru Društva Objemi Zdravja informira obolele za rakom  o dodatnem možnem zdravljenju. Odlomek iz intervjuja v novembrskih Misterijih:

Ste eden  od najbolje informiranih ljudi o alternativnih načinih zdravljenja raka v Sloveniji, kakšno je vaše priporočilo?
»Moje osebno priporočilo je kombinirana terapija. Nikoli ne veš, kaj deluje, enkrat  se en rak odzove na terapijo, druga vrsta raka pa ne.  Najboljša kombinacija je GCmaf imunska terapija, potem infuzija B17 in petrolej. Visokodozni infuzijski vitamin C in B 17 ima v ameriških klinikah v Mehiki nad 90 odstotno ozdravitev. Čakalna doba je odvisna od klinike do klinike in znaša od 6 do 12 mesecev.
Če se Slovenci odločimo za infuzijo visokodoznega vitamina C ali B17, kako pridemo do njih?
Ameriško podjetje, ki proizvaja B17, je dislociran zunaj ZDA in se imenuje »cytopharmaonline« Oni pošljejo infuzijo. Vendar je celotna EU prepovedala B17, Slovenija ga je prepovedala lani. Farmacija trdi, da je B 17 strupen, ker vsebuje amigdalin. Poznam vsaj 50 bolnikov, ki so naročili infuzijo B17 in so jim vse zaplenili na carini. Pošiljk tudi nazaj niso poslali, da bi ljudem vrnili denar, ampak so  jih zaplenili na carini. Infuzijski B17 torej v Sloveniji ne moreš dobiti. Potem so naredili pred 6 meseci  še korak naprej. Ni mogoče več  dobiti tablete z B17, ki so več kot 100 miligramske. Tablete pod 100 miligrami sploh ne delujejo, zato so dovolili prodajo čeških, ki niso tako kvalitetne. Prepovedane so tudi same marelične peške. V Sloveniji nihče ne more prodajati več mareličnih pešk. Je prepovedano. Sadjarji me kličejo in se pritožujejo, 'imam 2 tone mareličnih pešk,sem jih prodajal, zdaj pa sem jih vrgel v kanal. Nimam kaj z njimi narediti.' Ljudje naročajo infuzijo B17 po internetu na Amazonu. Najdejo nekoga, ki ima prebivališče v Kosovu, Albaniji, Bosni…, plačajo s kartico in potem nosijo sem in si tu najdejo neko medicinsko sestro, ki lahko zasebno da infuzijo.  Visokodozni vitamin C je druga stvar, vendar ga je v Sloveniji nemogoče kupiti. Ljudje hodijo v Avstrijo ali Nemčijo v zasebne lekarne dejansko prosit, da jim ga prodajo. Petrolej je tretja stvar. Lahko je ruski medicinski trokomponentni ali albanski, ampak samo ta, ki teče na izviru Borizane pri mestecu Kruje. Dva izvira sta v Albaniji, en je dober, drugi ne.
(Intervju z Draženom Draškom Dimnikom lahko v celoti preberete v Novembski številki revije Misteriji)
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: