Piramide za zdravje

PIRAMIDE ZA ZDRAVJE - predstavitev sobne merkabe
za aktiviranje proste ustvarjalne energije
četrtek, 9. april 2020 ob 18.00

Kje:Munay energijski center -  klubski prostori revije Misteriji, Zadobrovška 88, Ljubljana Polje
Vstopnina: brez vstopnine

Na predavanje se prijavite: s prijavnico obvestilom na info@munay.si ali s sms prijavo na 041 677 089. Obvezne so predhodne  prijave najkasneje 10. februarja zaradi omejenega števila sedežev.

 
Srečko Podveržen, diplomirani elektroinženir, je vse svoje življenje pa je posvetil poučevanju v Srednji elektro šoli Velenje. Tam je tudi ves čas svojega službovanja izdeloval praktične učne pripomočke, s katerimi je  poskušal nevidni električni tok in njegovo delovanje približati dijakom. Skozi razmišljanja, kako ubesediti in prikazati to nevidno polje energij, je vse bolj dojemal, da je ta energija, o kateri uči, prosta energija, ki teče tudi skozi človeka in jo lahko na različne načine materializiramo.To ga je privedlo do ideje, kako skonstruirati učni pripomoček za človeka, da se bo spet spomnil, kako uporabljati energijo.

Tako je nastala sobna merkaba - Svetlobna Kočija; pomagalo, ki aktivira človekovo merkabo; notranji prostor, iz katerega lahko živi in ustvarja svoj mir. Takrat je zdrav, srečen in  izpolnjen.

 
»Človek je del Univerzalnega energijskega polja in podvržen naravnim zakonom tega polja. Prostor, kjer se uravnovesita energija Zemlje in Vesolja je polje ničte točke, ki hkrati vsebuje vse možnosti.  Ključnega pomena pri svobodni izbiri naših najboljših možnosti je notranji mir. Najdemo ga, ko uskladimo potrebe materialnega sveta z duhovnim svetom. To naredimo tako, da sledimo svojemu dušnemu zapisu v srčnem središču, v polju Merkabe, centru človekovega svetlobnega telesa, ki je povezano z večnostjo«, pove Srečko Podveržen o tem, kakšna razmišljanja so ga privedla do izdelave pripomočka, s katerim lahko človek podpre svoje učenje o tem, kako njegove misli in naravni red Vesolja delujejo na kvaliteto njegovega življenja.

Sobna Merkaba - Svetlobna Kočija nam pomaga ozavestiti energijo; elektromagnetno polje, ki je del nas in hkrati smo mi del tega polja.  Iz tega polja lahko ustvarjamo homeostazo, notranji red, ki se izraža tudi na zunaj. Sobna Merkaba je sestavljena iz dveh nasproti ležečih tristranih enakostraničnih piramid. Prostor med obema  povezuje zemeljsko in kozmično energijo; uravnovešen ženski in moški princip  in ustvarja nevtralno polje proste energije, ki jo lahko uporabimo za določen namen.Opremljena pa je še s svetlobnim Led  trakom, ki ga upravljamo z daljinskim upravljalcem. Z njim lahko izbiramo želeno barvo svetlobe in podpremo nek namen tudi z barvno vibracijo.
                                                      
                                    

Več o Sobni Merkabi preberite v članku  "Kočija" za srečo in zdravje
                                                                   

       
 
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: