Vibracijsko samozdravilno srečanje

VIBRACIJSKO SAMOZDRAVILNO SREČANJE 
z Nerino Darman, ing. kem. teh., ajurvedsko in djotiš svetovalko

KDAJ: sreda, 23. septembra ob 18.00
KJE:  Zadobrovška 88, Ljubljana - klubski prostori revije Misteriji.
Vstopnina: 14 EUR

Rok za prijave: 18. september 2020
Zaradi ustrezne organizacije dogodka glede na priporočila za vzdrževanje dobrega zdravja Vas prosimo, da se pravočasno prijavite do navedenega roka, ker je število udeležencev zdaj še nekoliko bolj omejeno zaradi zagotavljanja in spoštovanja ustreznega osebnega prostora vsakega udeleženca na srečanju.

Drugo jesensko srečanje je  v sredo 18.11. 2020 ob 18.00

Prijavite se s prijavnico na tej strani spodaj, pišite na info@munay.si ali sporočite svojo udeležbo s sms obvestilom na 041 677 089. Pripišite, glede katerega simptoma, bolezni, težave bi radi poslušali spodbude in usmeritve.... 
 
Vibracijsko samozdravljenje upošteva pristop na snovni, energijski in zavestni ravni. Poslužuje se multidisciplinarnih metod za pristop k vzrokom in simptomom bolezni.  Vibracijsko samozdravilno srečanje vključuje tematsko predavanje,  dve uri trajajočo energijsko terapijo s Teslovim generatorjem, Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovo energijo ter prezentacijo in degustacija sezonskih zdravilnih zeli, prigrizkov in napitkov za različne vrste težav. 


Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje vsestransko pristopamo učinkovitim korakom za odpravo simptomov, tako da niso več moteči v vsakodnevnem življenju. Vibracijske naprave legendarnih izumiteljev okrepčajo biopolje organizma, da se lažje osvobodi blokad in zastojev v pretoku življenjske energije:
1. TESLOV GENERATOR vrača subtilno ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov in načel, ki so temelj snovni in energijski zgradbi organizma.
2. VEČVALOVNI OSCILATOR po dr. Lakhovskem krepi celično biopolje, da se lažje uprejo bolezni in jo premagajo.
3. SCHUMANNOV RESONATOR izboljša celostno usklajenost telesa in krepi samozdravilne alfa valove.
4. ZAPERINO terapija uničuje parazite, bakterije in viruse in s tem zmanjša njihove toksine.

Srečanja Vibracijsko samozdravljenje so pripravljena z vedno novo vsebino, ki se nadgrajuje in se diskretno dotika individualnih težav udeleženih. brez da se kogarkoli izpostavlja. Prirojena nagnjenja, bolezni in življenjske navade povzročajo simptome, za katere se naučimo z različnimi metodami vibracijskega samozdravljenja poskrbeti na način, da čimprej in čim manj boleče izginejo.
Vse vrste težav obravnavamo skozi osvetlitev medsebojnih odnosov, tako da v njih ne pregorimo. Naučimo se ključnih točk, skozi katere lahko ustvarjalno spreminjamo svoje življenje in ozdravimo.Na snovni ravni pa spoznavamo naravne antioksidante v obliki svežih zeli in jih degustiramo. Mini prigrizek je ideja za nov zdrav obrok, ki prinese telesu zdrave biološke učinkovine za izgradnjo celičnega podmladka.
 

Preberite si še članek o Vibracijskem samozdravljenju.
Preberite si še članek GEO impulzi za zdravo počutje.
Preberite si še članek Teslov generator - Človek in skalarni val.
                                                            

 
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: