Samozdravilna srečanja

VIBRACIJSKO SAMOZDRAVILNO SREČANJE 
z Nerino Darman, ing. kem. teh., ajurvedsko in djotiš svetovalko


Prijavite se s prijavnico na tej strani spodaj, pišite na info@munay.si ali
s sms obvestilom na 041 677 089. 
 
Vibracijsko samozdravljenje upošteva pristop na snovni, energijski in zavestni ravni. Poslužuje se multidisciplinarnih metod za pristop k vzrokom in simptomom bolezni.  Vibracijsko samozdravilno srečanje vključuje tematsko predavanje,  dve uri trajajočo energijsko terapijo s Teslovim generatorjem, večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovo energijo ter prezentacijo sezonskih zdravilnih zeli, hranil in napitkov za različne vrste težav. 

Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje vsestransko pristopamo učinkovitim korakom za odpravo simptomov, tako da niso več moteči v vsakodnevnem življenju. Vibracijske naprave legendarnih izumiteljev okrepčajo biopolje organizma, da se lažje osvobodi blokad in zastojev v pretoku življenjske energije:

1.TESLOV GENERATOR vrača subtilno ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov in načel, ki so temelj snovni in energijski zgradbi organizma.
2.VEČVALOVNI OSCILATOR po dr. Lakhovskem krepi celično biopolje, da se lažje uprejo bolezni in jo premagajo.
3.SCHUMANNOV RESONATOR izboljša celostno usklajenost telesa in krepi samozdravilne alfa valove.
4.ZAPERINO terapija uničuje parazite, bakterije in viruse in s tem zmanjša njihove toksine.

Srečanja Vibracijsko samozdravljenje so pripravljena z vedno novo vsebino, ki se nadgrajuje in se diskretno dotika individualnih težav udeleženihbrez da se kogarkoli izpostavlja. Prirojena nagnjenja, bolezni in življenjske navade povzročajo simptome, za katere se naučimo z različnimi metodami vibracijskega samozdravljenja poskrbeti na način, da čimprej in čim manj boleče izginejo. Vse vrste težav obravnavamo skozi osvetlitev medsebojnih odnosov, tako da v njih ne pregorimo. Naučimo se ključnih točk, skozi katere lahko ustvarjalno spreminjamo svoje življenje in ozdravimo.Na snovni ravni pa spoznavamo naravne antioksidante v obliki svežih zeli. Tudi mini visoko hranljiv prigrizek je ideja za nov zdrav obrok, ki prinese telesu dobre biološke učinkovine za izgradnjo celičnega podmladka.


                                                            

 
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: