Uveljavljanje zdravja z jogo

Uveljavljanje zdravja - kako povečamo svoje samozdravilne sposobnosti z jogo
 
Kdaj: torek, 6.oktobra ob 18.00 uri
Kje: Munay energijski center
(klubski prostori revije Misteriji), Zadobrovška 88, 1000 Ljubljana

Vodi: Taja Vetrovec, iur., Reiki Mojstrica, inštruktorica Joge v vsakdnajem življenu.
 
Rok za prijave: ponedeljek, 5. oktobra 2020

Vstopnina: 14 EUR od tega 5 EUR lahko uporabite kot kompenzacijo za nakup knjige Ara založbe
Življenjski slog, ki razveljavi bolezen ali drugega izdelka v Munay nakupovalnici na dan srečanja.
 
Na srečanju bo teoretično in praktično predstavljinih nekaj preprostih načinov, kako si ustvarimo  take življenjske navade, ki nam omogočajo, da se naše telo zdravi samo. Z udeležbo na predavanju boste lahko že takoj uvedli v svojo dnevno rutino nekaj podpor za ustvarjanje zdravja, hkrati pa bo to predstavitev rednega podpornega programa za povečanje samozdravilnih sposobnosti; ki se začne oktobra s tremi  tedenskimi vadbami: sproščanje in meditacija, pretok življenja za dober stres in vitalna starost.
 Foto: Una Rebić
 
Prijavite se: s prijavnico na tej strani, s sporočilom na info@munay.si ali sms obvestilom o udeležbi na 041 677 089 najkasneje do ponedeljka, 5. oktobra.
 
Jogijski in drugi principi iz zakladnice tradicionalnih znanj , stari več tisoč let, so nam lahko vsakodnevna preventiva, da ne zbolimo. Če smo že preveč zanemarili zakone narave in zboleli, pa nas podprejo, da lažje in hitreje okrevamo. Delujemo celostno na telesnem, energijskem, mentalnem in duhovnem nivoju. Le tako lahko odpravimo vzroke bolezni. Bolezen nam nas opomni, da se ustavimo, si ogledamo svoje življenje in ugotovimo, kaj ne deluje. Tisto kar ne deluje nas spravlja v stisko in stres. Najprej smo napeti, potem utrujeni, razdražljivi, počasi se začnejo pojavljati  bolečine in če se vsega tega ne lotimo pri izvoru, nas lahko bolezenski simptom pripelje do skrajne točke, ko je potrebno ukrepanje. Z izbranim načinom življenja, ki ustvarja pozitivna občutja kot so sproščenost, zadovoljstvo, navdušenje, lahkotnost in prožnost lahko dnevno poskrbimo da se naše telo samo zdravi.
Z ustvarjanjem pretoka na vseh nivojih našega energijskega sistema poskbimo da so vsa naša telesa zdrava. Zdrava hrana in voda, zavestno gibanje, polnovredni dih, z dihom usmerjena energija na prava mesta, prisotnost in sposobnost osredotočanja in umiritev uma – vse ton as vodi tudi k prijaznim in ustvarjalnim odnosom. Skrb za srčni center je zato odločilnega pomena. Nismo ločeni posamezniki ampak na razne načine povezani z nevidnimi nitmi. Dobri, podporni in vseh obrambnih mehanizmov osvobojeni odnosi so odločilen vir našega dobrega počutja in skupne moči, ki ustvarja zdravje in nam pomaga da nam naše dolgo telo dobro služi, medtem ko izpolnjujemo naloge svoje duše.

Članek: Spoznavanje samozdravljenja