Butanske dišeče palčke iz kraljestva Himalaje

UPORABA: Dišečo palčko namestite v stojalo za kadila, prižgite konico paličice, ko paličica zagori s plamenom ga previdno upihnite. V kolikor nimate primernega stojala lahko majhno posodico do polovice napolnite z mivko ali peskom. V tako pripravljeno posodo lahko palčico enostavno zapičite 2-3cm globoko in jo na vrhu prižgete, ko paličica zagori s plamenom ga previdno upihnite.
 
OPOZORILA: Kadilo uporabljajte samo za odišavljanje prostora, ne nanašajte ga neporedno na telo ali oblačila. Prižigajte vedno stran od vnetljivih predmetov in materialov. Ne puščajte prižgane dišeče palčke nenadzorovane. Poskrbite, da pepel pada na podstavek ali negorečo podlogo. Uporabljajte samo v odprtih ali dobro prezračevanih prostorih.Butanske dišeče palčke so prvovorstna kadila višjega kakovostnega razreda. Izdelana so iz najčistejših sestavin, vrhunskih receptur ter imajo tudi največji duhovni pomen.

Večina receptur butanskih dišečih palčk se zgleduje po tibetanskih budističnih tradicijah izdelave dišečih palčk. So brez kakršnih koli dodatkov dišav ali eteričnih olj. Specifičen pomirjujoč in zdravilen vonj izvira izključno iz raznovrstni zdravilnih zelišč, mineralov in aromatičnih rastlin nabranih na področju Himalaje. Kadila ob uporabi očiščujejo atmosfero, prijetno sproščajo in ustvarjajo harmonijo. Zaradi duhovnih principov receptur in prvinske čistosti so vonji primerni tudi za zahtevnejše holistične aktivnosti, meditacijo in duhovno preobrazbo.

MAHAKALA
Ta zelo posebna vrsta kadila je kombinacija več kot stotih različnih zdravilnih in aromatičnih rastlih iz področja Himalaje. Tradicionalno se uporabljajo pri čaščenju zaščitniške boginje Mahakala. Kadilo nas pomirja, čisti ter osvežuje. Poleg tega nam kadilo pomaga, da v molitvi in meditaciji pritegnemo energijo duhovne zaščite pred nevarnostmi, slabimi silami in ovirami.

SPIRITUAL HEALING
Receptura tega kadila je skrbno sestavljena po več kot sto let stari tradiciji tibetanske duhovne šole izdelave kadila. Po tem sistemu se za izdelavo kadila uporabljajo samo naravna zelišča, minerali, posvečena voda in sveta zemlja. Kadilo intenzivno čisti energijo v prostoru, prijetno sprošča, ter prinaša srečo in harmonijo. Meditacija ob tem kadilu vam bo pomagala, da se duhovno odprete energijam in procesom duhovnega zdravljenja in rasti.

MEDICINE BUDDHA
Tudi receptura tega visoko kvalitetnega kadila je sestavljena po starodavni tibetanskem sistemu izdelavi kadil z zdravilnim učinkom. Pri izdelavi kadila so uporabljena samo naravna zelišča, minerali, posvečena voda in sveta zemlja. To kadilo je nadvse koristno za vsa človeška bitja in se ga lahko uporabi za vse vrste sproščanja duhovnih praks čaščenja, molitve in meditacijo. To kadilo simbolizira razsvetljenega Buddho, ki s svojim sočutnim pogledom in nasmeškom zdravi vse naše tegobe, žalost in trpljenje. Kadilo prinaša veselje, srečo in izobilje.

CHENREZING
To kadilo vrhunske kvalitete je izdelano z veliko skrbnostjo in strogo budnostjo. Za izdelavo so uporabljena naravna zelišča, minerali, posvečena voda in sveta zemlja. Gospod Chenrezing je utelešenje sočutja v tibetanskem budizmu. V Butanu verjamejo, da če mu ponudimo to dragoceno kadilo s spoštovanjem in iskreno predanostjo, se nam bo izpolnila vsaka želja in bomo zaščiteni pred ovirami.

WHITE TARA
To dragoceno kadilo vsebuje različna naravna zelišča in sestavine kot so žafran, muškatni orešček, brin (Shukpa), kardamom, pangpoi, bezor, posvečena voda in sveta zemlja. Bela Tara ali Jetsun Dölma v tibetanskem budizmu je ženska bodisatva ena od treh boginj za dolgo življenje. Po duhovnem prepričanju v Butanu velja ponuditi to kadilo boginji bela Tara (Saraswati) s spoštovanjem in resnično predanostjo, da se bodo vse naše želje izpolnile. Zaščiteni bomo pred preprekami, ter prejeli srečo, veselje in izobilje.

GREEN TARA
To kadilo je kombinacija približno stotih različnih zdravilnih in aromatičnih rastlih iz področja Himalaje. Ime tibetanske budistične boginje Tara izhaja iz korena besede "tri" (prečkati), ki implicira njen pomen: "tista, ki pomaga prečkati ocean obstoja in trpljenja". Njeno sočutje za živa bitja, njena želja, da jih reši pred trpljenjem, naj bi bila močnejša od materine ljubezni do svojih otrok. Lahko ga ponudimo boginji zelena TARA, ki je boginja aktivnosti, odstranjuje strah, nas ščiti pred nevarnostmi ter vodi do odrešitve. Kadilo očiščuje prostor, pomirja in poživlja.

PADMASAMBHAVA
Kadilo Padmasambhava je kombinacija približno stotih različnih zdravilnih in aromatičnih rastlih iz področja Himalaje. Kadilo je posvečeno spoštovanemu učitelju Rinpoche-ju (Padmasambhava), budističnemu duhovnemu mojstru iz 8-ga stoletja. Kadilo očiščuje, osvežuje in harmonizira prostor ter prinaša zadovoljstvo, veselje in skladnost.

ZAMBALA
Kadilo Zambhala je kombinacija približno stotih različnih zdravilnih in aromatičnih rastlih iz področja Himalaje. Posvečeno je gospodu Zambhala božanstvu bogastva. Po budističnem verovanju je Zambhala zaščitnik vseh čutečih bitij pred boleznimi in težavami, ter bodistava duhovnega in materialnega bogastva. Kadilo bo očistilo in osvežilo prostor ter ustvarilo umirjeno vzdušje, ki vas bo ščitilo pred boleznimi, prineslo zadovoljstvo in srečo.

SANDALOVINA
Kadilo z naravnimi zelišči iz Himalaje ter 100% naravno sandalovino. Sandalovina velja za enega najdragocenejših vrst lesa z dolgo in široko uporabe v duhovne in zdravilne namene. Za dišeče palčke in kadila, ki se uporabljajo pri duhovnih obredih na Japonskem in Kitajskem je sandalovina med najbolj pogostimi sestavinami. V hinduizmu verjamejo, da v drevesu sandal prebiva boginja Lakshmi in uporabljajo les sandalovine za čaščenje gospoda Shiva iz hindujskega božanskega trojstva. V budizmu verjamejo, da sandalovina preobrazi naše želje in nam pomaga ohraniti zbranost in pozornost med meditacijo. Prijeten vonj kadila sandalovine nas pomirja in navdihuje.

Cena: 5,00 €

Na voljo v trgovini za zdravo življenje Munay v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime, priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.