Dišeče palčke GOLOKA® NAG CHAMPA 16g

GOLOKA® Nag Champa dišeče palčke so ročno izdelana edinstvena zmes redkih zelišč, cvetov, smol, olj in gozdnih sadežev. Posebno lepo pa je, da vsak nakup dišečih palčk GOLOKA NAG CHAMPA prispeva k financiranju obrokov hrane za revne otroke v indiji.

Palčke GOLOKA® Nag Champa ne vsebuje nobenih stropenih snovi in nam varno prinaša izkušnjo narave. Naj se čisti vonj dišečih palčk GOLOKA® Nag Champa nežno izlije v vaše življenje in vas napolni z mirom in predanostjo v vaši notranjosti in s tem prečudovitim stvarstvom.

Sklad GOLOKA Seva promovira in ohranja dragoceno umetnost izdelovanja dišečih palčk, pri čemer uporablja zgolj popolnoma naravne sestavine. Sklad izvaja tudi notranje raziskave o uporabi nestrupenih in uporabnikom prijaznih sorodnih izdelkov.

* GOLOKA® Nag Champa so ročno idelane in proizvedene v Indiji z uporobo zgolj naravno vzgojenih rastlin v čistem, sterilnem in zdravem okolju.
* Embalaža GOLOKA® Nag Champa palčk  je proizvedena iz recikliranih materialov in palčke so zavite v povoščeni papir, brez plastike in drugih umetnih materialov.
* Nobeni stranski živalski proizvodi niso uporabljeni pri izdelavi  dišečih palčk GOLOKA® Nag Champa.

Cena: 3,10 €

Na voljo v trgovini za zdravo življenje Munay v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime, priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.