Šri Jantra Vishuddhi - Grlena čakraŠri Jantra 18 x 18 cm
Cena: 18,00 EUR
Grlena čakra se nahaja v predelu vratu in ramen. Skozi ta center izražamo svoje mnenje, potrebe, želje, identiteto in svojo resnico. Sama energija čakre nas spodbuja k iskanju resnice, ki gre čez meja materialnega razumevanja sveta in sebe.
Kadar ta center deluje v ravnovesju, imamo harmoničen, čist in jasen glas, neovirano dihanje, sproščen vrat in uravnovešeno delovanje ščitnice. Brez težav izražamo to, kar mislimo in čutimo. Podpira naše samoizražanje, govorjenje resnice, petje, pisanje in zdravje celotnega zgornjega dela telesa. Uravnovešeni smo čustveno in mentalno, kar pomeni, da razvijemo sposobnost razlikovanja med srčnimi in umskimi sporočili.
Kadar je grlena čakra pretočna, znamo ločiti med avtentičnimi srčnimi potrebami, željami in realizacijami in med blebetanjem uma.
Ko grlena čakra ni v ravnovesju, imamo težave s tem, da povemo resnico, imamo pomanjkanje samozavesti, slabo komuniciramo, obrekujemo druge, se veliko pritožujemo nad vsem, imamo hripav glas, ne znamo poslušati drugih ali pa ta del telesa tudi zboli. Grleno čakro spravi v neravnovesje, kadar ne povemo, kar nam leži na duši, lahko pa tudi, če govorimo preveč (nepomembne stvari, smo nesramni, neljubeči...). 
 
Na voljo v trgovini za zdravo življenje Munay v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime, priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.