Šri Jantra Bindu - Lunina čakraŠri Jantra 18 x 18 cm
Cena: 18.00 EUR
Lunina čakra leži na zaglavju pod izrazitim lasnim vrtincem, ki ga ima na tem mestu večina ljudi. V lasnem vrtincu razločno vidimo smer dotekanja kozmične energije. V anatomskem smislu se nahaja na stičišču zadnje lobanjske kosti s stranskimi lobanjskimi kostmi.
Bindu čakra je manj znana čakra, v kateri se nahaja vrelec večne mladosti. Ko bindu čakro aktiviramo, ta začne izločati amrit oz. nektar nesmrtnosti.
Dokler to energijsko središče spi, je podobno zgolj točki; ko pa se aktivira, začne iz njega teči oz. kapljati energija. Bindu čakra je središče zdravja, ki pomaga k telesnemu, duševnemu in duhovnemu zdravju in s tem predstavlja dragoceno pomoč na duhovni poti. Umirja tudi čustva, pripomore k harmoniji in k dobremu počutju. S pomočjo te čakre smo sposobni nadzorovati lakoto in žejo ter premagati nezdrave prehranjevalne navade. Osredotočanje na bindu čakro pomaga tudi pri depresijah, živčnosti, občutkih strahu in tiščanju v predelu srca. Če z nohtom rahlo pritisnemo na točko bindu čakre, se v nas sproži spontan občutek sreče, ki se razširi v srce.

Na voljo v trgovini za zdravo življenje Munay v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime, priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.