Dišeče palčke božanstva, Bali, 50gr 
UPORABA: Dišečo paličico namestite v stojalo za kadila, prižgite konico paličice, ko paličica zagori s plamenom ga previdno upihnite. V kolikor nimate primernega stojala lahko majhno posodico do polovice napolnite z mivko ali peskom. V tako pripravljeno posodo lahko palčico enostavno zapičite 2-3cm globoko in jo na vrhu prižgete, ko paličica zagori s plamenom ga previdno upihnite.
 
OPOZORILA: Kadilo uporabljajte samo za odišavljanje prostora, ne nanašajte ga neporedno na telo ali oblačila. Prižigajte vedno stran od vnetljivih predmetov in materialov. Ne puščajte prižgane dišeče palčke nenadzorovane. Poskrbite, da pepel pada na podstavek ali negorečo podlogo. Uporabljajte samo v odprtih ali dobro prezračevanih prostorih. Držite stran od dosega otrok in živali.
Dišeče palčke božanstva, Bali, 50gr
Serijo dišečih palčk iz Balija sestavljajo izbrani vonji, ki so kombinacije cvetlic povezane s hindujskimi božanstvi. Na Baliju je čaščenje božanstev najpomembnejše vsakodnevno opravilo vsake hindujske družine. To počnejo na zelo prisrčen in predan način z darovanjem kadila, cvetja, riža, vode in sadja. Vse to zlagajo v majcene ročno spletene košarice, ki jih polagajo na hišne oltarje, pred vrata svojih hiš, trgovin, restavracij, delavnic. Na vsakem zavitku  je slika božanstva, ki je povezano s tem vonjem.
 
Ganeš (Ganesha) - sandalovina, odstranjuje prepreke ter prinaša srečo
Lakšmi (Lakshmi) - lotosov cvet, boginja čistost in bogastva
Sarasvati (Saraswati) - pandanus, boginja modrosti in umetnosti
Hanuman -  cvetovi jasmina, predstavlja čisto predanost in preseganje ega
Višnu (Vishnu) - seribu bunga, mešanica avtohtonih cvetlic iz Balija, božanska zaščita in ravnovesje
Krišna (Krishna) - mešanica cvetlic z vonjem po medu, predstavlja lepoto, ljubezen in božansko zmago
Šiva (Shiva) - saleti shakti, predstavlja duhovno preobrazbo, preprostost, resnico in odpuščanje
 
Dišeče palčke iz Balija izdeluje  malo družinsko podjetje v osrčju Balija. Z nakupom dišečih palčk podpirate njihov preprost, iskren in prisrčen način življenja.
 
Dišeče palčke iz Balija se uvrščajo v serijo ročno izdelanih unikatnih izdelkov, ki so nabavljene neposredno pri domačih izdelovalcih. Na ta način  podpiramo avtohtono hindujsko kulturo prebivalcev Balija, ki je znana po svoji očarljivi gostoljubnosti, bogati duhovnosti, pisani ustvarjalnosti in rokodelskih spretnostih.

Cena: 4.10 €

Na voljo v trgovini za zdravo življenje Munay v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime, priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.