Dnevna krema z izvlečkom bele jelke Wild Trees
Dnevna krema Wild Trees z vrhunskimi naravnimi sestavinami učinkovito neguje vse tipe kože in zagotavlja trojno delovanje proti staranju. Kožo pomlajuje, obnavlja in zavira njeno staranje.
Glavna sestavina kreme je slovenski izvleček bele jelke, dodatno pa je obogatena z oljem makadamije in karitejevim maslom.
Po nanosu postane koža napeta in sijoča, z redno uporabo pa krema spodbuja tvorbo kolagensko-elastanske mreže v dermisu. Krema je dermatološko testirana in je primerna za vse tipe kože.
Dnevna krema s trojnim delovanjem Wild Trees:
• posvetli fotopoškodbe za 41 %
• zmanjšuje gube za 35 %
• poveča hidracijo in kožno bariero za 19 %
Uporaba: kremo s krožnimi gibi nanesite na očiščeno kožo obraza in vratu, dokler se ne vpije.
Wild Trees, naravna krema z Belinalom, izvlečkom vej bele jelke, vsebuje 98 odstotkov naravnih sestavin. Nosilna aktivna sestavina kreme je Belinal z izredno veliko koncentracijo in pestrostjo naravnih polifenolov.
Kremo zjutraj in zvečer nanesemo na obraz in vrat na očiščeno kožo ter jo s krožnimi gibi vtremo v kožo. Počakamo, da se krema povsem vpije v kožo. Zaradi visoke vsebnosti naravnega izvlečka vej jelke je svetlo rjave barve.
Svetuje se vsaj trimesečna uporaba. Krema je brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov, brez parabenov, mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG).

Količina: 50 ml

Cena: 36,90 €

Na voljo v trgovini za zdravo življenje Munay v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime, priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.