Vilinski krogCena: 39,00€
V Vilinskem krogu je nanizanih osem simbolov, ki ustvarijo usklajenost z vesoljem ter preobrazijo naše življenje v smeri naših ciljev in srčnih želja.

Vilinski simboli so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje. Simboli v Vilinskem krogu so: Ljubezen, Varnost in zaščita, Denar, Harmonija, Zaupanje, Vrata dimenzij, Sreča in Zdravje.

Na zadnji strani kroga je za vsak simbol napisana njegova mantra. Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.
Zaradi kombinacije simbolov in prepletenosti energij je moč Vilinskega kroga veliko večja, kot če bi uporabljali vsak amulet posebej.

Vilinski krog si lahko nadenete okoli vratu kot nakit in mogočen energijski talisman – ali pa ga obesite v prostor, kjer želite ustvariti pretok prijaznih energij.

Na voljo v trgovini za zdravo življenje Munay v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime, priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.