Resnica o mRNA cepivih !

Dr. Roberta Malone Wallace, iznajditelja mRNA cepiv - nujno sporočilo staršem! 
 
»Zaščitite otroke pred cepljenjem!«

V videoposnetku, ki si ga lahko ogledate v originalu na povezavi ob koncu tega povzetka dr. Robert Malone v petih minutah pove vso resnico o cepivih.  dr. Sc. Robert Malone Wallace, zdravnik in znanstvenik na področju razvoja cepiv, ter iznajditelj mRNA cepiva, se oglaša kot strokovnjak virolog in imunolog, pa tudi kot oče in dedek ter opozarja svetovno javnost pred katastrofalnimi uničujočimi učinki tega cepiva na otroke.

Dr. Robert Malone je kot virolog in imunolog celo kariero posvetil raziskovanju in razvoju cepiv, ki naj bi varno in učinkovito poskrbela za preventivo in zdravljenje nalezljivih bolezni. Njegova odkritja so bila zlorabljena v uničujoče namene največjega eksperimentiranja na ljudeh v zgodovini človeštva, ki ima lahko nepopravljive posledice. Staršem sporoča: »Razlog, ki vam ga navajajo, da cepite svoje otroke je laž! Vaši otroci ne predstavljajo nobene nevarnosti za vas, starše ali babice in dedke ali kogarkoli! V resnici velja ravno nasprotno! Njihova imuniteta po prebolevnosti kovida je ključna rešitev  za vašo družino pa tudi za rešitev celega sveta pred to boleznijo! » Zato se uprite in zaščitite svoje otroke pred cepljenjem!«

Genska tehnologija in laž o nevarni bolezni
Znanstvene resnice o genetskem cepivu, ki nam ga prikazujejo kot zaščito pred namišljeno, nevarno in  smrtonosno boleznijo »kovid«, ki je ustvarjeno po RNA tehnologiji in katere avtor je  dr. Robert Malone, in temelji na tehnologiji genskega spreminjanja matičnih celic, so jasne!  Dr. Malone v javnem videoposnetku svetovno javnost jasno opozarja na katastrofalne in nepopravljive posledice cepiv za zdravje in razvoj otrok ter odločno zagovarja upor proti kakršnimkoli poskusom nadaljevanja širjenja prisiljevanja človeštva v cepljenje, ki je zdaj prišlo tako daleč, da poskuša prepričate nevedne starše še v cepljenje otrok. »Cepiva se lažno predstavljajo kot zaščita pred boleznijo , v resnici pa bolezen niti najmanj ni nevarna, še posebej ne za otroke. Tudi ne držijo lažne trditve, da so otroci raznaševalci bolezni in nevarni svojim roditeljem in starim staršem. Nasprotno! Njihova prebolevnost vpliva pozitivno na cel družinski sistem«, pove dr. Rober Malone.
Hude in nepopravljive posledice cepiva za otroke
Poledice, ki pa nedvomno sledijo po iniciranju cepiva proti kovidu v matične celice otrok, pa so zapečatene in nepopravljive, saj gen, ki pride z vbrizganjem v celice tkiv vašega otroka začne ustvarjati toksične proteine, ki zelo pogosto povzročijo okvaro vitalnih organov. Predvsem vplivajo na: možgane in živčni sistem,  srce in žile, tvorjenje krvnih strdkov, reproduktivni  in imunski sistem. Najpomembneje je vedeti to, pravi dr. Malone, da to cepivo izzove temeljne spremembe v  imunskem sistemu otrok. Kar pa je najbolj alarmantno, poudarja, pa je to, da je škoda, ki je s tem povzročena nepopravljiva. Ne da se popraviti poškodb v možganih in žilah in srcu, ne da se več popraviti genetsko spremenjenega imunskega sistema, ker se ne da več odstraniti vzroka. Dolgoročna poškodba imunskega sistema pa ne vpliva samo na cepljene otroke, ampak tudi na bodoče rodove. To so vse že znana dejstva. Treba pa je vedeti tudi to, da  se vsi učinki in tudi škoda novih zdravil vedno odkriva mnogo let kasneje, ko so že množično uporabljena. Tudi za cepiva po RNA tehnologiji enako velja.  Mnogo učinkov te tehnologije še niti ni raziskanih, saj  niti še niso bila ustrezno testirana!« pove dr. Robert Malone.

Odločen ne izvajanju eksperimenta
Ob koncu kratkega, a jasnega sporočila, dr. Robert Malone izreče naslednjo prošnjo svetovni javnosti. »Kot kolega zdravnik in znanstvenik ter kot oče svojih otrok in stari oče svojih vnukov, Vas prosim, da se resno zamislite nad povedanim in se vprašate : Ali res želite, da je vaš otrok del najbolj radikalnega in krutega eksperimenta v zgodovini človeštva?« Še enkrat poudari, da so posledice lahko  dokončne in nepopravljive! Jasno pove in polaga na srce staršem, da cepljenje proti kovidu nima prav nobene koristi za njihove otroke, njih ali njihovo družino, saj je  rizik obolevnosti neznaten! Glede na to, da zdaj poznate rizike cepiva, pa vam je lahko jasno, da boste če cepite otroke, morali vi in oni živeti z navedenimi posledicami. Vse korist ali škode tega cepiva pa niti niso še bile pravilno raziskane in dokazane, zato se niti ne ve, kaj vse lahko še prinese njihova uporaba.! Zaključi s tem pomembnim sporočilom: »Uprite se in borite za zaščito svojih otrok!«
 
Zapis po posnetku na spodnjem linku
Taja Vetrovec

https://dokumentarac.hr/covid-19/video-dr-r-malone-pionir-mrna-tehnologije-o-cjepljenju-djece/