Razstrupljanje

Dimenziji srca je zdaj na preizkušnji, da njena moč vzdrži in obstane.
 
Samopomoč pri razstrupljanju telesa in uma
 
Strupi, ki jih nezavedno vsrkava naše telo so raznovrstni. Težke kovine, predvsem živo srebro, aluminij in baker uničujoče vplivata na nas. V naše telo prihajajo na vse načine že desetletja in več zaradi  nespoštovanja življenja na eni in zaradi nevednosti na drugi strani.
 
 
Poškodba živčnega sistema
Mnogi delujejo na živčni sistem in povzročajo depresijo in druge psihične motnje.  Neposredno zastrupljajo telo, poškodujejo možgane, jetra, osrednje živčevje in druge vitalne organe. Postopoma oslabijo imunski sistem, zato ste bolj dovzetni za bolezni. Vendar rešitve vedno obstajajo. Narava življenja samega je v prilagodljivosti in napredovanju v višje oblike. Človeška zavest pa vključuje tudi vero in zaupanje, da vedno, ko pride težava, v paru z njo prihaja tudi rešitev.

Srčno zdravilstvo
pozna preproste rešitve za okoljske zastrupitve. Nekaj jih delim na tem mestu za čiščenje težkih kovin iz možganov in telesa. Najučinkoviteje jih odstranimo, če vsak dan zaužijemo: izvleček soka pšenične trave v prahu, spirulino, koriander, gozdne borovnice, zeolit... Izberemo vsaj eno od navedenih sadežev, zelišč ali zeli in jih uživamo dnevno.  Še več koristnih smernic za  samopomoč pri razstrupljanju telesa in uma najdete v številnih knjigah za mentalno, telesno in duhovno podporo  v Munay centru.

Narava nas varuje
Če kdaj, je zdaj pravi čas, da se obrnemo vase in poskrbimo za zdrav način življenja sami. Vsakodnevni sprehod ali hitra hoja v naravi, dihalne vaje, živa rastlinska hrana bogata s fitohranili, dnevni počitek, krepčilni spanec, osredotočenje na pozitivne kvalitete, ki jih premoremo, hvaležnost za vse, kar že imamo in meditacija, da se zavemo globljega pomena in namena vsega, vse to nam povrne občutek vrednosti in celosti. Veselje, ustvarjalnost  in zdravje začnejo postopoma spet pritekati v naše življenje, potem pa je spet na nas, da vse to obdržimo.Več navdihov in praktičnih znanj za ustvarjanje dnevne telesne in mentalne rutine za psihofizično celostno podporo in samopomoč dobiš v novem sklopu joga programov proti stresu, za vitalno starost ter sproščanja in meditacije v Munay sprostilnici. Novo trimesečje se prične januarja.
 
Plemenitenje življenja
Ko bomo očistili svoje telo in um, bomo manj potrebovali drugih mašil in hranil. Začenjamo doživljati vse več trenutkov notranje radosti in ustvarjalnosti, ki nam dajeta moč, da lahko presežemo vse ovire in se vedno znova znova in znova naučimo nekaj, kar nam lahko služi za plemenitenje življenja. Ko spoznamo to razsežnost življenja, si jo želimio ohranjati. Vstop v višje vibracije se zgodi v trenutkih posebne sreče, ki jo občutimo od znotraj, ko smo v naravi, kjer naravno deluje tročanski red med elementi ali v bližini nekoga, ki to izžareva v svoje okolje.
 
Ni pa enostavno takšnega stanja miru, ravnovesja, moči, zavedanja in odločnosti vzdrževati v okolju, kjer se še posebno v trenutnem obdobju dviguje množica nepredelanih notranjih bojev, ki se nas lahko dnevno izčrpajo do te mere, da ne nazadnje vplivajo tudi na padec našega imunskega sistema. Tudi za to obstaja rešitev. Z vzdrževanjem bioenergijskega polja usklajenih vibracij za kvalitetno življenje človeka s pomočjo usklajevalcev biopolja , utrjevalcev pozitivnih namer in drugih pripomočkov za vzdrževanje psihofizičnegaravnovesja, ustvarjamo v prostorih, kjer prebivamo ali se nahajamo daljši čas, pa tudi v svojem osebnem energijskem polju visoko vibracijo, ki ustvarja zaščito pred vdori nižjih energij.


Zaščita pred vplivi nižjih energij
Ustvarimo prostor visokih zaščitnih valov, ki nam pomagajo graditi in ohranjati polje višjih vibracij, ki nam pomagajo zgraditi in ohranjati svoj prostor premoči nad boleznijo, propadanjem ali izgubljanjem vere v življenje. Obudimo spet naše naravno stanje; stanje gibanja, živosti in sposobnosti, da vedno znova ustvarimo novo pozitivno okolje za zdravje, svobodo in mir. Vse se začne v dimenziji srca, ki je prav zdaj na preizkušnji, da njegova moč vzdrži in obstane ter se dvigne na območje pete moči, ki jo prav zdaj potrebujemo, da se izvijemo iz primeža temačnih sil, sledimo svojim skritim močem in jih usmerimo v dobro.


Pozitivni soustvarjalci
Pred nami je leto ravnovesja in okrevanja, kot nam oznanja avtor številnih navdihujočih knjig Adrian P. Kezele in Kažipota 2022 Brez močnih podpor z območja višjih frekvenc, ki jih vzdržujemo z srčnimi kvalitetami in ob podpori višjih dimenzij, se bomo ves čas opotekali med skrajnostmi. Dovolimo si ponovno vključiti del božanskih kvalitet stvrstva v naše življenje in si privoščimo zaživeti kot ustvarjalci lepšega leta, desetletja in stoletja pred nami.
Samo sami s svojo lastno energijio, močjo in  transparentnostjo bomo naredili komunikacijski in drugačen red v trenutnem kaosu. Ni treba čakati na kakršnakoli ustrrahovanja od zunaj, niti  na navodila kdo lahko s kom vzpostavlja stike. Sami smo odgovorni za to, koga spustimo v svoj osebni prostor. Bistvenega pomena pri tem pa je spoštovanje. Spoštovanje osebne integritete, spoštovanje osebnega prostora in drugih pravic človeka. Pomagajmo drug drugemu ohranjati prostor spoštovanja. Le tako bomo ohranili družbo spoštovanja vrednih in pokončnih ljudi.  T.V.


P.S.
Munay je zdravilna Ljubezen, ki preveva  življenje v vsakem bitju in je pogonska energija vsega, kar biva in je. Je kozmična enost, ki spodbuja  povezovanje, sprejemanje, spoštovanje, občutenje, modrost, plemenitost,  radost, veselje, resnico...stik z izvorna inteligenco.