Kvantni kreator

 
                                            
 
V Munay energijskem centru se srečujemo že desetletje in več z resnicami življenja. Odpiramo vpoglede v to, kako živeti bolj zdravo, povezano in zavestno, da lahko vzdržujemo življenje skozi naravo in družbo v ravnovesju. Po sledeh vsebin, ki jih že od leta 1993 prinaša revija Misteriji se v Munay centru odvijajo praktični preizkusi starodavnih veščin ter povezovanja in izmenjave znanj s področja bioenergije, radiestezije, zdrave prehrane, samozdravljenja, samooskrbe, tradicionalnih zdravilskih in duhovnih znanj ter naravne in energijske medicine v programih Munay in Misteriji v živo.

 
V času, ko smo se zaradi znanih okoliščin manj srečevali v živo v klubskih prostorih revije Misteriji, kjer gostuje Munay center pa je nastalo nekaj pogovorov s prijetnimi in ustvarjalnimi sogovorniki in sogovornicami, ki orjejo ledino v svet osvobajanja od nezdravih konstruktov družbe, ki nam onemogočajo zdravo in ustvarjalno bivanje.
 
Tako fizična kot umska vitalnost pomagata človeku, da zmore ohraniti svoje življenje. Je pa še nekaj, od česar je odvisno, kako bo to življenje nadgrajeval in plemenitil. To je njegova sposobnost kreacije. Kaže se kot prožnost in gibljivost v preseganju obstoječih možnosti. Smo kreatorji svoje in skupne resničnosti. K temu nas spodbuja knjiga Kvantni kreator Anje Horvat Jeromel, propagandistka in novinarka, zagovornice sonaravnega bivanja in ustanoviteljice spletnega portala Ekologičen prva gostja v Munay video srečevalnici. 

Posnetek pogovora si ogledate na Youtube kanalu Munay energijski center.