Samozavedanje in samozdravljenje - individualno

Individualna joga - samospoznavanje in samozdravljenje
individualna obravnava

Termin: po dogovoru

Potek dela:
Prvo srečanje je spoznavne narave. Traja dve uri ali več. Na podlagi tega se pripravi okvirni program izkustvenega učenja. To poteka v naslednjih nekaj obiskih z vodeno vadbo, ki vključuje telesno, energijsko in mentalno delo.
Vadba vključuje vse klasične prvine joge za spodbujanje zavestnega pristopa do svojega telesa, do svojega diha in misli. Pomemben del vsakega srečanja je telesno in mentalno sproščanje. Priporoča se pet zaporednih mesečnih obiskov - 1x mesečno. Vmes se izvaja delo doma. Ob vsakem srečanju se izvede tudi pogovorni del in se izkušnje ter občutke ozavesti in vključi v pozitivno namero, s katero se postopno ustvarja želena sprememba.
 
Uvodno srečanje: 120 EUR
Naslednja srečanja 90 minut: 60 EUR
 
Kombinacija telesno pogovorne terapije pomeni celostno obravnavo, ki temeljno poveže telo in um. Osredotoči se na bistvo. Najbolje zajame čustveno komponento, ki je izvor vseh drugih nevšečnosti. Z izvornimi jogijskimi elementi, ki se izberejo na energijski tip človeka, se ustvari povezava na vseh ravneh zavesti. Pogovor poteka kot vodenje k ozaveščanju občutkov in misli, kar pripelje tudi do lastnih zaključkov in opolnomočenja za izvršitev. Proces ozdravitve poteka z ozaveščenjem in zdravljenjem toksičnih prepričanj, vtisnjenih v celični spomin. Z globinskim sproščanjem ob vsakem srečanju se ustvarja prostor za vstop v novo realnost zavedanja in delovanja. 

Intuitivno glede na posamezen primer se vključijo tudi drugi pristopi za vzpostavljanje energijskega ravnovesja: eterični dotik, delo z barvami, zvoki in knjigo premen.

Znanja in izkustva, ki podpirajo program vadbe: NLP, Reiki, Radiestezija in bioenergija, Hatha Joga in izvorna Ashtanga joga ter specifične veje terapevtske joge: Joga za hrbtenico in sklepe, Joga za starejše, Joga za zdravljenje hipertenzije, Joga proti stresu, Joga diha in zvoka.

Vodi: Taja Vetrovec 
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: