Naravna imunost, dih, gib in misel

Naravna imunost
kako povečamo samozdravilne sposobnosti in uravnavamo stres z dihajem, sproščanjem, gibanjem in zavedanjem misli
 
Kdaj: sreda, 14.september ob 18.00 uri
Kje: Munay energijski center (klubski prostori revije Misteriji), Zadobrovška 88, 1000 Ljubljana
Vstopnina: 14 EUR
 
Na srečanju bo teoretično in praktično predstavljinih nekaj preprostih načinov, kako si ustvarimo  take življenjske navade, ki nam omogočajo, da se naše telo zdravi samo. Z udeležbo na predavanju boste lahko že takoj uvedli v svojo dnevno rutino nekaj podpor za dober začetek dneva, hkrati pa boste izvedeli več o rednem  podpornem programu za povečanje samozdravilnih sposobnosti; ki se začne oktobra z rednimi tedenskimi srečanji za: sproščanje in meditacija, pretok življenja za zdrav stresni odziv in vitalna starost.
 
Prijavite se: s prijavnico na tej strani, s sporočilom na info@munay.si ali sms obvestilom o udeležbi na 041 677 089. 

 
Zavedanje telesa od zunaj in od znotraj, zavedanje diha, zavedanje  misli in občutkov; vse to nas vodi do naravne inteligence, ki poganja naše bivanje. Le v sodelovanju z njo lahko ohranimo ravnovesje, s tem pa tudi veselje do življenja in zdravje, ki nam dajeta moč za reševanje življenjskih preizkušenj.

Jogijski in drugi principi iz zakladnice tradicionalnih znanj , stari več tisoč let, so nam lahko vsakodnevna preventiva, da ne zbolimo. Delujemo celostno na telesnem, energijskem, mentalnem in duhovnem nivoju. Le tako lahko odpravimo vzroke bolezni. Bolezen nas opomni, da se ustavimo, si ogledamo svoje življenje in ugotovimo, kaj ne deluje. Tisto, kar ne deluje nas spravlja v stisko in stres. Najprej smo napeti, potem utrujeni, razdražljivi, počasi se začnejo pojavljati bolečine in če se vsega tega ne lotimo pri izvoru, nas lahko bolezenski simptom pripelje do skrajne točke, ko je potrebno ukrepanje.

Z izbranim načinom življenja, ki ustvarja pozitivna občutja kot so sproščenost, zadovoljstvo, navdušenje, lahkotnost in prožnost lahko dnevno poskrbimo da se naše telo samo zdravi. Z ustvarjanjem pretoka na vseh nivojih našega energijskega sistema poskbimo, da so vsa naša telesa zdrava. Zdrava hrana in voda, zavestno gibanje, polnovredni dih, z dihom usmerjena energija na prava mesta, prisotnost in sposobnost osredotočanja in umiritev uma - vse to nas vodi tudi k prijaznim in ustvarjalnim odnosom.

Skrb za srčni center je odločilnega pomena. Nismo ločeni posamezniki ampak na razne načine povezani z nevidnimi nitmi. Dobri, podporni in vseh obrambnih mehanizmov osvobojeni odnosi so odločilen vir našega dobrega počutja in skupne moči, ki ustvarja zdravje in nam pomaga da nam naše dolgo telo dobro služi, medtem ko izpolnjujemo naloge svoje duše.

Prijaviš se s spodnjo prijavnico.

Članek: Spoznavanje samozdravljenja