Knjiga premen
cena: 15.90 €

Knjiga premen - umetnost ustvarjanja življenja

JI DŽING je modra knjiga, ki nas vodi ob življenjskih prelomnicah, pa tudi vsak dan, ko se moramo odločati, pomiriti ali razjasniti nekaj, kar se nam dogaja. V različnih oblikah se je ohranila skozi tisoče in tisoče let in predstavlja temeljno besedilo kitajske modrosti in filozofije, iz katere je tudi Konfucij črpal  znanje in izoblikoval svoj nauk.

Vendar JI DŽING ni samo modra knjiga. Je živ, življenjski orakelj, potrpežljiv in vsevidni učitelj, od katerega lahko zmeraj  dobimo brezhiben nasvet in nakaterega se lahko obrnemo vsak trenutek, še posebej pa ob pommebnih dogodkih in življenjskih prelomnicah. Knjiga premen ne govori v abstraktnih puhlicah, temveč nam naravnost svetuje, kaj storiti ZDAJ, v sedanji situaciji, da bi dosegli uspeh in dobro srečo.

Knjiga premen nas spodbuja, da gojimo zavestnost, sprejemanje, prilagodljivost, sočutje, vzdržnost, nedolžnost, vztrajnost , strpnost, zadržanost, zvestobo notranji resnici , potrpežljivost, odprtost, nenavezanost ., vestnost, uravnovešenost in notranjo neodvisnost. Odvržimo pa strah, jezljivost, poželenje, objestnost, napadalnost, stremljivost, grobost, zvijačnost, zasledovanje sebičnih ciljev in razbrzdanost. Na tej točki so to zgolj besede, ko začnemo slediti Ji džinu, vedno bolj doumevamo njihov pravi smisel. V prevodu Andreja Kiklja je JI DŽING ena boljših izdaj v slovenskem jeziku.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.

Munaj, Misteriji v živo - nakupi v živo, Zadobrovška 88, Ljubljana-Polje, 030 333 630
torek, sreda in četrtek od 11.00 do 18.00 ure
knjige ARA Založbe,  knjige in priročniki drugih založb, energijski in informirani izdelki,
prehranska dopolnila, radiestezijski pripomočki, zdravstveni pripomočki, meditacijske blazine