GEO impulzi za zdravo počutje

 GEO impulzi za zdravo počutje

Bionizator in Bionis sta GEO pripomočka za zdravo in naravno energijsko podporo za vso družino. Ustvarjata spodbudno mikroklimo za dobro in zdravo počutje in hitrejše okrevanje po stresih in boleznih. Ob njima smo umsko bolj zbrani za miselne in študijske napore. Otroci se lažje umirijo in učijo. Zmanjšajo se razne kronične in akutne bolečine (v sklepih, glavoboli itd.) Oddajata GEO impulze v naravnem energijskem bioritmu Schumannove resonance, ki stabilizirajo življenjske procese in spodbujajo imunski sistem in zdrav mlečnokislinski metabolizem brez procesov gnitja in zakisanja.

Bionizator in Bionis delujeta trajno brez prekinitve in polnita domače in delovno okolje s prijetnim naravnim ambijentom energijske spodbude GEO impulzov. Postavimo ga na nočno omarico, v dnevno sobo ali v prostor, kjer se družina največ zadržuje. Prenosna oblika Bionizatorja je Bionis, ki ga lahko imamo povsod s seboj, v žepu, torbici, avtomobilu, na sestanku, predavanju, izpitih in nastopih. Ima enako vlogo, moč in domet kot Bionizator. Oba pokrivata prostor dvajset kvadratnih metrov. Z njuno pomočjo lažje pridemo v stik s polnim potencialom svojih sposobnosti, da ne zablokiramo zaradi strahu, treme ali izgorelosti, ki je lahko nepričakovana ovira na vseh življenjskih področjih. Hitreje pa tudi okrevamo, se boljše počutimo in smo na splošno bolj zdravi.

GEO impulzi v obliki Zemljine in Schumannove atmosferske resonance že iz pradavnin energijsko napajajo vsa živa bitja kot nekakšen brezžični akumulator. Milijone let se je življenje razvijalo in ohranjalo v Schumannovem zračnem pasu med površjem Zemlje in 55 km visoko plastjo ionosfere. Živa bitja smo prilagojena na energijsko podporo Schumannove resonance in Zemljinega magnetizma, ki s povprečno osmimi nihaji na sekundo predstavljata energijsko sozvočje GEO impulzov. GEO impulzi, ki jih ustvarjata Bionizator in Bionis, so dodatna sinusna, enosmerna in homogena magnetna energija, ki prav tako kot naravno okolje pulzira z osmimi nihaji na sekundo. S pomočjo Bionizatorja in Bionisa se vsak trenutek okrepljeno napajamo pri naravnem energijskem vrelcu, pospešeno okrevamo po stresu in boleznih in razvijamo odlično formo.     

GEO impulzi so vrhunska spodbuda v športu, pri umskem in kreativnem delu na vseh področjih. Vplivajo na boljšo koncentracijo in nas povežejo s polnim notranjim potencialom in sposobnostmi, da so nam na voljo, ko jih potrebujemo. Kadar imamo Bionizator ali Bionis na nočni omarici, lažje zaspimo, spimo bolj globoko in si bolj odpočijemo. Endokrina žleza češarika na naraven način proizvaja več za zdravje in počutje ugodnega hormona melantonina, ki uravnava telesne in duševne bioritme vključno s spanjem. Ponoči se organizem obnavlja in popravlja napake, ki so se zgodile čez dan in ponovno izgrajuje tkiva. Prebudimo se bolj spočiti in z več energije za obveze dneva.

Bionizator in Bionis z oddajanjem GEO impulzov spodbujata homeostazo, to je medicinski izraz za ravnovesno stanje sistema živčevje, hormoni in zavest. Spodbujata ne-stresno parasimpatično živčevje in alfa stanje sproščene in ustvarjalne budnosti. Kadar ju imamo na mizi, v treh minutah energijsko ugodno informirata hrano in pijačo. Tudi prostor se z Bionizatorjem in Bionisom naleze ugodne feng šui energije in jo trajno izžareva na vse prisotne. Olajšata se medsebojna komunikacija in odnosi, ki postanejo bolj pretočni in z manj kratkih stikov. Kadar pa se pojavijo izzivi, se razpletejo hitreje, bolj celostno in sprejemljivo za vse udeležene.  
                                                                                                                                 
Bionizator in Bionis vplivata na pospešeno nastajanje endorfinov v telesu, to so nevrotransmiterji, znani kot hormoni sreče. Občutimo manj tesnobe in depresije. Žalost in zamera se lažje razpršita v zdravo aktivnost. Izboljšan pretok in plodna medsebojna izmenjava čustev, energije in informacij dajeta dober občutek življenja, ki ga potrebujemo, da se lahko razvije doživljaj sreče.

 


Na telesnem nivoju se izboljša odpornost na povzročitelje bolezni kot so virusi in bakterije. Kadar imamo v hiši Bionizator ali Bionis, nam težje pridejo do živega, zato je manj prehladov, gripe, povišane telesne temperature in drugih motenj. Zmanjšajo se izostanki v šoli in službi. Ublažijo se glavoboli, migrene in bolečine v sklepih. Sinapse, to so povezave med živčnimi celicami, ki prenašajo bolečinske dražljaje v zaznavanje v možgane, se okrepijo in postanejo manj dovzetne za prenos kronične in akutne bolečine. Nekatere bolečine povsem izginejo, ali pa se bistveno zmanjšajo. Za protibolečinsko terapijo včasih zadostuje že prvih 20 minut, Bionizator ali Bionis položimo tik ob razboleli del telesa. Za daljnosežne učinke pa občasno ponavljamo takšno terapijo vsaj deset dni zapored. Bionizator ali Bionis imamo v prostoru vklopljen trajno (vsak letni čas zamenjamo 9V pravokotno baterijo, letni strošek za štiri takšne baterije je 2 eur).


Izboljša se tudi kostna gostota pri osteoporozi. GEO impulzi, ki jih oddajata Bionizator in Bionis, sprožijo v kostnih celicah piezoelektrični učinek. To je pojav, ko se v kolagenskih, keratinskih in dentinskih vlaknih kostnih celic ustvarja naravni električni naboj, ki spodbudi ionski pretok celične izmenjave hranil, kisika in izločanja škodljivih snovi. Kostne celice se dobesedno zbudijo in zaživijo. Lažje vsrkavajo in vgrajujejo mikroelemente za izgradnjo kostne mase. Piezoelektrični učinek je zelo aktiven pri športnikih, ker ga sproži športno gibanje in športna obremenitev kosti. V manj kot pol ure je piezoelektrični učinek dosežen, če imamo Bionizator ali Bionis tik ob sebi, trajno pa pustimo vklopljenega v stanovanju ali službi za splošno energijsko podporo.

GEO impulzi vplivajo tudi na celjenje kosti, da se hitreje in bolj trdno zarastejo. V klasični medicini se terapija te vrste uporablja pri težkih zlomih za pospešeno in bolj trdno celjenje kosti. Na podoben način zaživijo in zadihajo tudi druga tkiva in organi. Odprejo se kapilare, tudi venozne, ki odvažajo izrabljene snovi. GEO impulzi so dragocen stimulans za ionski in krvni obtok. Izboljšajo celično oskrbo s kisikom in hranili. Ohranjajo zdrav celični membranski potencial, to je električna napetost na celični ovojnici, ki mora biti 50-70 milivoltov, da celica kisik in hranila izmenjuje nemoteno in da optimalno izloča izrabljene snovi. Kadar je ta vrednost pod 30, je pomanjkanja kisika (rak), kadar pa je nad 70, so vnetja.

Bionizator in Bionis omogočata vrhunsko kvaliteto življenja. Kadar nam v stresu, slabi volji, jezi, žalosti ali zameri pade energija, prispevata k obnovi duhovnega in telesnega ravnovesja. V urejenem stanju homeostaze se zdravo počutimo in smo bolj prodorni v svojih aktivnostih na vseh področjih. Bolj občutimo globlji smisel življenja in mu lažje sledimo. Bionizator in Bionis nas podpreta v naši zavestni težnji, kako postati boljši in srečnejši človek in tudi bolj zdrav.
Nerina Darman

Na voljo sta v spletni trgovini Munay , pripomočki za dobro počutje  tudi Zaper-Zaperino kot klasični zaper po dr. Hulda Clark, z dodano možnostjo nastavitve na GEO impulze.