Hipokrat je bil kuhar

 

 
 
Ivan Soče, avtor knjige Hipokrat je bil kuhar, poti iz medicinskih in prehranskih zablod dokazuje, da je ena največjih zablod v zgodovini človeštva ta, da je zdravje odvisno od zdravstvenega sistema. Razlaga, kaj so resnični vzroki bolezni, kako bolezni lahko sami preprečimo, ustavimo njihovo napredovanje in jih celo pozdravimo, ter nam ob tem dokazuje neučinkovitost sodobne alopatske in alternativne medicine. Navaja dokaze o farmacevtskih, medicinskih in prehranskih lažeh in prevarah ter nas opozarja, da skrb za naše zdravje in srečo prepuščamo tistim, ki pa skrbijo predvsem za svoje dobičke. In pri tem našteva večne resnice za doseganje odličnega telesnega in duševnega zdravja.

Avtor nam skuša odpreti uvid, zakaj smo takšni, kot smo, zakaj verjamemo, v kar verjamemo, zakaj in kako lahko spreminjamo svoja prepričanja in svoje navade, ki upravljajo z našim življenjem. In pouči nas, zakaj najpogosteje zbolevamo, kako naj bolezni preprečimo in tudi pozdravimo, ustavimo ali vsaj močno upočasnimo njihovo napredovanje.
Zanimivo je poglavje o hrani; beremo, s kakšnimi metodami prirejajo prehranske resnice in kaj so neizpodbitni dokazi nevtralne znanosti o hrani in njenem vplivu na zdravje, in seveda avtor ne spregleda vplivov stresa, telesne dejavnosti, misli in čustev, pa tudi oblačil …Svoja poročanja avtor podpira s celovitimi in verodostojnimi informacijami, podkrepljenimi z obilico znanstvenih dokazov najuglednejših znanstvenikov našega časa.

Redna cena: 29.80 €
Na voljo v trgovni za zdravo življenje Munay-Misteriji v živo na Zadobrovški 88 v Ljubljani.
 
IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.