Polarix za moške

Polarix za moške, logaritemska polarizacijska antena z dodatnimi »zdravilnimi« števili, je namenjen vzpodbujanju telesa, da se zdravi sámo.
Antena, bakreni prekinjeni krogi, iz okolja zajema energijo, ki nas obkroža, jo »zgosti« na kraju, kamor ga položimo, števila pa to energijo »informirajo«, da vibrira na želen način, ki dobro dene vsemu tkivu moških spolnih organov; omili pogosto uriniranje pri moških, pričakujemo lahko predvsem manj nočnih obiskov stranišča, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s prostato, hemoroidi in še kaj.
Polarix za moške nosimo v levem hlačnem žepu. Proti telesu morajo biti obrnjeni bakreni prekinjeni polkrogi, števila pa proč od telesa. Polarix za moške imamo lahko podnevi neprestano v žepu. Ponoči ga lahko namestimo na spolno ali korensko čakro. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, kjer je čakra. Nalepimo ga lahko tudi na pižamo.
Polarix za moške učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo hitro zmanjšale in morda sčasoma izzvenele. Uporabimo ga lahko tudi pri težavi s povečano prostato.
Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.
Polarix za moške je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

Preberite si še članek Vibracijsko samozdravljenje - utrinki s predavanj Nerine Darman.


cena: 35,00 €

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.