Polarix za ženske

Polarix za ženske dobro dene vsem ženskim notranjim in zunanjim spolnim organom; pričakujemo lahko predvsem manj menstrualnih bolečin, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s hemoroidi in še kaj. Saj vpliva na vsa tkiva.
Polarix za ženske uporabljamo tako, da ga nosimo v spodnjicah, na spodnjem delu trebuha, nad sramno kostjo, na predelu nad mehurjem, kjer je važna ginekološka točka – drugi čakri. Proti koži morajo biti obrnjeni bakreni prekinjeni polkrogi, števila pa proč od telesa. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, lahko tudi na pižamo. Ponoči pa ga lahko damo med noge, med genitalije in anus. To je na prvo čakro.
Polarix za ženske učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo zmanjšale, včasih tudi kar hitro, in morda sčasoma izzvenele.
Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.
Polarix za ženske je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

Preberite si še članek Vibracijsko samozdravljenje - utrinki s predavanj Nerine Darman.
 


cena: 35,00 €

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.