Lakites – aktivator naravnih vibracij po Lakhovskem

cena: 220,00€
 
Lakites je aktivni večvalovni oscilator po Lakhovskem z vgrajenimi prvimi sedmimi obroči avtentičnih dimenzij v razmerju zlatega reza. Vzpostavlja energijski pretok v organih in tkivih ter izboljša življenjsko moč in prekrvitev. Je vsestranska energijska spodbuda za celoten organizem, ugodna tudi za rast rastlin in okrevanje živali. Krepi naravno celično vibracijo, ki vpliva na boljšo obnovo po naporih, stresih in boleznih. Energijsko najmočneje pokriva prostor, v katerem je postavljen. Pritrdimo ga lahko na zid za dober energijski ambient prostora, deluje na vse prisotne.
 


LAKITES ZA DOBRO CELIČNO OBNOVO IN FENG ŠUI PROSTORA

Lakites je zgodovinsko preizkušen pripomoček za celično energijsko spodbudo, izdelan je po principih dr. Lakhovskega. Vgrajene ima resonančne obroče s sedmimi avtentičnimi energijami in dimenzijami, ki so aktivirani z napajanjem na baterijo. Resonančni obroči oddajajo energijo v intonaciji celičnih vibracij v tistem delu spektra radiobiologije, na katerem potekajo celične energijske izmenjave.

Okrepijo celično moč, da skozi organe in tkiva steče krepčilna življenjska energija, ki poživlja vitalne procese in pospeši okrevanje.Resonančni obroči obenem delujejo kot filter za neželena kozmična in zemeljska sevanja, tako da jih je v področju delovanja Lakites občutno manj. Lakites vpliva na dober feng-šui prostora in energijsko čisti in harmonizira bivalno okolje. Odpravlja tudi energijske zastoje, ki so posledica težavnih odnosov med družinskimi člani. Sproža blagodejen prostorski energijski tok, ki ugodno deluje na vse prisotne.

Lakites pokriva prostor celotnega stanovanja in stanovanjske ali poslovne hiše z več nadstropji, deluje v vse smeri in trajno (enkrat letno zamenjamo baterijo). Postavimo ga pokončno na polico ali pa pritrdimo na zid, tako da se nahaja na notranji steni v dnevni sobi, spalnici, predsobi ali kakšnem drugem osrednjem prostoru. Ugodna lega je tudi na polici ali na zidu nasproti kavča, s katerega gledamo televizijo.Lakites je čudovito darilo za vso družino.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.