Regresija v prejšnja življenja – praktični vodnik

Knjiga uglednega avtorja temelji na četrtstoletnih izkušnjah z regresijami.

Regresijska terapija lahko odpravi težave, katerih vzroki izvirajo iz otroštva ali iz hudega doživetja v preteklem življenju. Vpogledi v te vzročne povezave so zelo poučni in zdravilni.

cena: 19,90 €

Avtor: Jan Erik Sigdell
Založila: ARA Založba
Obseg: 216 strani
Format: 12, 5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

 
KNJIGI IN ZGOŠČENKA JANA ERIKA SIGDELLA
Knjiga Regresija v prejšnja življenja – praktični vodnik

Knjigo Regresija v prejšnja življenja je avtor namenil vsem ljudem, ki bi radi z regresijsko terapijo odpravili težavo, katere vzroki navadno izvirajo iz neprijetnega ali celo hudega doživetja v preteklem življenju/življenjih. Pri tem najdemo, pojasnjuje avtor, karmični vzrok spet v podobnem dejanju, ki sega še dlje v preteklost. V knjigi avtor opisuje mnoge pretresljive primere ljudi, ki so se podali v regresijo ter se osvobodili čustev in energije, ki jih je še vezala na preteklost. V knjigi se boste poučili, kako poteka regresoterapija, zakaj se reinkarniramo, kaj dva partnerja veže skupaj, kaj je bilo pred prvo reinkarnacijo, ali se duša v telesu lahko zamenja, kaj se dogaja med umiranjem in še veliko več, kar vam bo v temeljih spremenilo vaš odnos do življenja in vaše razumevanje življenja.
Zakaj trpimo? Brez razloga? Se nam »udarci usode« ali »naključja« zgodijo brez vsakega smisla? S pomočjo reinkarnacije, kot nam s številnimi primeri dokazuje knjiga, lahko na ta vprašanja jasno odgovorimo z ne, saj nam reinkarnacija smiselno pojasni pogosto boleče, težke situacije in navidezno nerešljive težave, s katerimi se spoprijemamo v življenju. Če jih dojamemo kot karmične posledice iz preteklosti in ne kot slabo voljo usode, hitro izgubijo pridevnik »kruto« ali »nepravično«.

V resnici ni »dobre« ali »slabe« karme. Karma je nevtralna; povrnjeno jo dobimo v kakovosti, v kateri smo jo »posejali«.

Knjiga temelji na četrtstoletnih izkušnjah z regresijami oziroma regresijsko terapijo. Avtor Jan Erik Sigdell je veliko izkušenj nabral prav med Slovenci, saj tu izvaja regresijsko terapijo že dolgo vrsto let.

Knjiga Regresija v prejšnja življenja je namenjena vsem ljudem, da bi jim regresijska terapija – pomagajo si lahko tudi brez terapevta, za to je avtor izdelal zgoščenko z istim naslovom – odpravila težavo, katere vzroki ponavadi izvirajo iz neprijetnega ali celo hudega doživetja v preteklem življenju. Pri tem najdemo karmični vzrok spet v dejanju, ki sega še dlje v preteklost. Ni redkost, da vzrok težave izvira tudi iz otroštva sedanjega življenja. Lepa in prijetna doživetja na srečo ne povzročajo težav.

V regresijah smo vedno znova soočeni s karmičnimi povezavami med bolečimi doživetji in predhodnim napačnim vedenjem, a vpogledi v te vzročne povezave so zelo poučni. In kar je najbolj pomembno: pogosto zdravilni. Velja za telo in dušo.

 Zgoščenka Regresija v prejšnja življenja – vodena meditacija
Avtorjeva zgoščenka vsebuje navodila za vodeno regresijo, ki jo lahko izvajamo sami. S pomočjo zgoščenke se lahko vrnemo v preteklo življenje. V ta namen se povežemo s svojim notranjim vodnikom, ki nas popelje v izbrano življenje. Celoten potek vodi višji jaz, ki je najvišja duhovna raven v človeku, najvišja raven duše. Regresija poteka v nehipnotičnem stanju. Izvedemo jo v prostoru, kjer se dobro počutimo in lahko udobno ležimo.

Knjiga Nevidni vplivi – pripete duše in vsiljive entitete
Knjiga temelji na avtorjevih večdesetletnih izkušnjah z regresoterapijo in opisuje primere ljudi, na katere so vplivale ali jih celo nadlegovale nevidne sile – duše umrlih, pa tudi neutelešene entitete. Iz teh izkušenj je avtor dobil globlji vpogled v duhovne povezave, ki se nanašajo na dano temo pri človeku, ter razvil metode za delo s takšnimi primeri, da se človek lahko osvobodi nevidnih sil. V knjigi torej opisuje, kako ljudi obremenjujejo tuje, nevidne sile in kako se osvobodimo njihovega vpliva.
Avtor bralca v knjigi seznanja tudi z izsledki svoje raziskave, v kolikšni meri se nauk o reinkarnaciji sklada s krščanstvom. Ugotovil je, da ta nauk ni nekrščanski, temveč le necerkven. Na koncu knjige je dodal še izredno zanimiv »Gnostični mit o stvarjenju« – prakrščanski mit o stvarjenju sveta.
Knjigi in zgoščenka so na voljo na Misteriji.si in 051/307 777.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.