Vodnik po zdravilnih energijah Slovenije


cena: 36,00 €
Avtor: Primož Hieng
Založba: Zavod za založniško dejavnost Harlekin No.1
Format: 14 × 21,5 cm
Obseg: 368 strani
Vezava: trda
Avtor je knjigi dodal podnaslov »Med čudeži, upanjem in resničnostjo«. To ga je vodilo pri raziskovanju romarskih poti, vodnih virov, energijskih točk, gajev in parkov, term, toplic in zdravilišč in seveda tudi solin. Knjiga je priročnik, ki nam pomaga odkrivati, kam naj se podamo, da bomo v naravi poskrbeli za boljše počutje, zdravje, se morebiti otresli skrbi …

Knjiga se začenja s pregledom številnih romarskih oziroma božjih poti, na katerih so ljudje iskali upanje in ozdravitev od nekdaj.

Natančno so predstavljeni domala vsi vodni viri, izviri, studenci, vrelci in druge točke, kjer nas vse več, tako kot so to počenjali že naši prednamci, išče pomoč prav v pitju in seveda tudi drugih načinih uporabe zdravilnih voda.

V zadnjem delu so natančno popisani kraji in posamezne točke v njih, kjer se ob naravnih energijah, ob vse pogostejših napotkih radiestezistov, ustavlja vse več ljudi.

In Slovenci imamo še eno polje, ki prinaša zdravje: soline. Tu sta doma slanica in solinsko blato, ki sta registrirana kot zdravilni učinkovini.

Preden se prihodnjič odpravite na krajše ali daljše počitnice, vzemite v roke knjigo, da vam bo čas, ki ste ga namenili počitku, čim bolje koristil.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.