Polarix XL (220 mm)


cena: 49,90 €
Polarix XL, energijska antena s premerom 220 milimetrov in dvanajstimi prekinjenimi bakrenimi krogi, ki se tanjšajo proti sredini plošče, ima zaznaven vpliv na bioenergijsko polje ljudi. Pod vplivom Polarixa XL se ljudem izboljša avra in odprejo čakre. To pomeni, da veliki disk, ki ga obesimo na zid, morda pa ga damo za sliko na steni in se ga sploh ne vidi, dobrodejno vpliva na ljudi v prostoru, jih napolni z energijo, tudi pomiri, pa naj gre za člane družine, sodelavce, bolne.

Polarix je antena, ki iz okolja zajema in zgosti življenjsko energijo, prano ali či. Celicam v vsem telesu, tudi možganom, narekuje zdravo nihanje in tako spodbuja tudi dobro počutje in blaženje bolečin.

Polarix je originalni povzetek polarizacijske antene ruskega znanstvenika, zdravnika in iznajditelja dr. Georgesa Lakhovskega (1868–1942). Ob pomoči Nikole Tesle je anteno zasnoval kot ključen del naprav, s katerimi so v bolnišnicah pred razcvetom kemije uspešno in poceni zdravili tudi najhujše bolezni. Polarix ne seva in ni magnetiziran. Deluje po načelih fizike in ne kemije.

Preberite si še članek Vibracijsko samozdravljenje - utrinki s predavanj Nerine Darman.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.