Vibracijsko samozdravljenje

VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE
predstavitev načinov in pripomočkov za vibracijsko samozdravljenje
sreda, 19. februar  ob 18.00

Kje: Energijski cenetr Munay Zadobrovška 88 Ljubljana Polje Zadobrova

Vodi: Nerina Darman, dip.ing.kem.tehn, svetovalka ayurvede in vedske astrologije
Vstopnina: ni vstopnine

Poleg splošne predstavitve načinov in pripomočkov za vibracijsko samozdravljenje vam bomo predstavili tudi vsebino skupinskih samozdravilnih vibracijskih srečanj, ki potekajo štirikrat letno v energijskem centru Munay v Ljubljani. Samozdravilno srečanje vključuje tematsko predavanje, dve uri trajajočo energijsko terapijo s Teslovim generatorjem, Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovo energijo ter prezentacijo in degustacija sezonskih zdravilnih zeli, prigrizkov in napitkov za različne vrste težav. 

PRIJAVA
Prijavite se s prijavnico na tej strani spodaj in navedite tematiko z vašega osebnega področja , ki vas zanima. Predhodne prijave do 10. februarja so obvezne zaradi omejenega števila sedežev v predavalnici. Vašo udeležbo lahko spoorčite tudi na info@munay.si ali s sms sporočilom na 041 677 089. Vibracijsko samozdravljenje upošteva pristop na snovni, energijski in zavestni ravni. Poslužuje se multidisciplinarnih metod za pristop k vzrokom in simptomom bolezni. 

 
 
PRIPOMOČKI ZA SAMOZDRAVLJENJE
Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje vsestransko pristopamo k učinkovitim korakom za odpravo simptomov, tako da niso več moteči v vsakodnevnem življenju. Vibracijske naprave legendarnih izumiteljev okrepčajo biopolje organizma, da se lažje osvobodi blokad in zastojev v pretoku življenjske energije:

1. TESLOV GENERATOR vrača subtilno ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov in načel, ki so temelj snovni in energijski zgradbi organizma.
2. VEČVALOVNI OSCILATOR po dr. Lakhovskem krepi celično biopolje, da se lažje uprejo bolezni in jo premagajo.
3. SCHUMANNOV RESONATOR izboljša celostno usklajenost telesa in krepi samozdravilne alfa valove.
4. ZAPERINO terapija uničuje parazite, bakterije in viruse in s tem zmanjša njihove toksine.

Srečanja Vibracijsko samozdravljenje so pripravljena z vedno novo vsebino, ki se nadgrajuje in se diskretno dotika individualnih težav udeleženih. brez da se kogarkoli izpostavlja. Prirojena nagnjenja, bolezni in življenjske navade povzročajo simptome, za katere se naučimo z različnimi metodami vibracijskega samozdravljenja poskrbeti na način, da čimprej in čim manj boleče izginejo.Vse vrste težav obravnavamo skozi osvetlitev medsebojnih odnosov, tako da v njih ne pregorimo. Naučimo se ključnih točk, skozi katere lahko ustvarjalno spreminjamo svoje življenje in ozdravimo.Na snovni ravni pa spoznavamo naravne antioksidante v obliki svežih zeli in jih degustiramo. Mini prigrizek je ideja za nov zdrav obrok, ki prinese telesu zdrave biološke učinkovine za izgradnjo celičnega podmladka.

Voditeljica samozdravilnih  terapevtskih srečanj,  Nerina Darman,dipl.ing.kem.teh. je tudi poznavalka in raziskovalka ajurvede, vedske astrologije, meditacije, psihosomtike, telesne biokemije in biosfere v povezavi z geo in zaper impulzi,  schumannovo resonanco in skalarnimi valovi.

Preberite si še članek o Vibracijskem samozdravljenju.
Preberite si še članek GEO impulzi za zdravo počutje.
Preberite si še članek Človek in skalarni val.

   

 
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: