VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE

SAMOZDARVILNO TERAPEVTSKO SREČANJE
sreda, 14. november  ob 18.00

Vodi: Nerina Darman, dip.ing.kem.tehn, svetovalka ayurvede in vedske astrologije


 
 
SAMOZDRAVILNO TERAPEVTSKO SREČANJE
Na terapevtskih skupinskih srečanjih  proučimo posamezno vrsto težav. Soočimo se s simptomii, tako da se ne razvijejo v bolezen. Če pa je ta že tu, pogledamo načine, da čimprej in čimbolj neopazno odide. Pri vseh kroničnih težavah je možno simptome zmanjšati na minimum in vzpostaviti počutje, kot da obolenja ni. Na terapevtsko srečanje se prijavite s predhodnim plačilom 14 eur in izpolnjeno prijavnico, ki jo anjdete na tej strani.Število mest za posamezno terapevtsko srečanje je omejeno na 15-20 oseb.

     PRIPOMOČKI ZA SAMOZDRAVLJENJE

Na vsakem terapevtskem srečanju je omogočena tudi izkušnja s posameznimi pripomočki  za vibracijsko samozdravilno pomoč. Izkusili boste blagodejne učinke Tesla skalarne terapije s Profesionalno Tesla fontano, Lakhovsky terapijo z aktivnim večvalovnim oscilatorjem Lakites, Bionis in Bionizator, geo terapijo s Schumannovo resonanco, Zaper-Zaperino protimikrobno terapijo osebne bioresonance, naravno antioksidantno terapijo, terapijo s koloidnim srebrom in kisikovo terapijo z ozonirano vodo. Izkušamo tudi inovativne čajne in meditativne inhalacijske terapije iz domače zakladnice naravnih zdravilnih dobrin. Spoznali bomo  nanašanje protivnetnih snovi in elektrolitov na kožo, obraz in sklepe.


Voditeljica samozdravilnih  terapevtskih srečanj,  Nerina Darman,dipl.ing.kem.teh. je tudi poznavalka in raziskovalka ajurvede, vedske astrologije, meditacije, psihosomtike, telesne biokemije in biosfere v povezavi z geo in zaper impulzi,  schumannovo resonanco in skalarnimi valovi.

Preberite si še članek o Vibracijskem samozdravljenju.
Preberite si še članek GEO impulzi za zdravo počutje.
Preberite si še članek Človek in skalarni val.


PRIJAVA IN PLAČILO
Prijavite se s prijavnico na tej strani spodaj in navedite tematiko z vašega osebnega področja , ki vas zanima. Plačilo prijavnine 14 EUR za skupinsko terapevtsko srečanje poravnajte s položnico na račun: SI56 0204 5026 0515 613, Munaj, organizacija dogodkov, Taja Vetrovec s.p., Jeranova 25, 1000 Ljubljana. Namen: samozdravilno terapevtsko srečanje.
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: