Duša na razpotju


Avtorica: Ana Malenica
Izdalo: Društvo Apis
Obseg: 276 strani
Format: 15 × 21 cm
Vezava: broširano

cena: 25,00 €
Avtorica je začela pisati knjigo, ko se je prebudila iz nekajdnevne kome po obsežnem miokardnem infarktu. Knjiga je pripoved o smrti, ki ni smrt, o potovanju, ki nas pelje tja onkraj. V druge in posebne dimenzije, ki so za nas skrivnostne in nepoznane. Ani Malenici je bilo dano, da se je s poti onkraj vrnila v življenje, ki ga je že skoraj izpustila iz rok; z razpotja se je vrnila v svoje telo.

Avtorica nam govori iz lastne izkušnje o dimenzijah življenja, na katerega ob rojstvu, ko se nam izbriše spomin na pretekla življenja, pozabimo.

Anino telo je duša že skoraj zapustila, opazovala ga je od daleč, iz nove perspektive, obogatena z novimi spoznanji in zavedanji. Srečala je svojo duhovno voditeljico in ob njej prepoznala svoje poslanstvo na zemlji; zato se je tudi vrnila. In njeno prvo poslanstvo je bila izdaja te knjige.

Avtorica nam sporoča, da smo na tem svetu zato, ker smo si ga sami izbrali, da smo si prav tako sami izbrali starše in vse sorodne duše ter da ciklično rastemo v vedno bolj popolna duhovna bitja.

Ob branju knjige se nam odpre nov pogled na svet in ne malokdo bo morda prepoznal svoje poslanstvo in tudi zaživel drugače; se pripravil na novo življenje? Mnogi se bodo vprašali, kaj počenjajo na tem svetu. Je to, kar počenjajo, res njihovo poslanstvo?

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.