Goba svetlikava pološčenka v kapsulah – 70 g (Galimmun-K)


cena: 20,00 €
Izdelek vsebuje zmlete trosnjake in podgobje svetlikave pološčenke (Ganoderma lucidum) iz ekološke pridelave.
Goba svetlikava pološčenka in njeni izvlečki lahko pomagajo pri podpori imunskega sistema, cenijo pa jo tudi zaradi njenega protistresnega delovanja, ker vsebuje zdravilne učinkovine s protitumorskim delovanjem, znižuje raven holesterola, deluje proti alergijam, bronhitisu, pomirja želodec itd.
 
Svetlikava pološčenka ali rejši (Ganoderma lucidum) je lesna goba, katere uporaba v zdravilske namene se je v zadnjih desetletjih razširila z Daljnega Vzhoda, kjer jo v te namene uporabljajo že stoletja. Zaradi njenih vsesplošnih zdravilnih lastnosti so jo poimenovali »goba nesmrtnosti« in jo še dandanes uvrščajo v sam vrh tradicionalne kitajske medicine.

Gobe za ta izdelek se gojijo v čistem podeželskem okolju v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave, brez sestavin živalskega izvora in brez uporabe kemičnih pripravkov. Slovenski proizvajalec zagotavlja, da ne vsebuje škodljivih mikrobov, pesticidov ali težkih kovin, katere gobe sicer rade vežejo nase v naravi. Kakovost izdelka tudi redno preverjajo neodvisni laboratoriji v Sloveniji in ZDA.

Preberite si še članek Gobe v lekarni.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.