Good Night


cena: 39,99 €
 
ZA POMIRITEV IN MIRNO SPANJE - Za umirjen zaključek dneva ter potopitev v globok spanec in sladke sanje. Za popolno regeneracijo telesa in duha.
 
GOOD NIGHT - Good sleep and dream
#SOURCE OF VEGETABLE PROTEINS AND FIBRE
#25% FRUIT
#20% SERVINGS
#18 FUNCTIONAL HERBS
#ALKALNO
 
ZAKAJ NAM KORISTI:
Cela vojska adaptogenov umirja stres in s tem pripravi telo do in misli do prostega teka, v katerem smo pripravljeni počivati. Ashwaganda vpliva na celostno obnovo od vsakodnevnega stresa. Medtem ko nas pasionka sprošča, zvišuje odpornost na stres in nam nudi miren spanec. Hmelj ima učinek meditacije, po kateri se povsem umirimo. Ko se nas zora zbudi, magnolija za fleksibilnost in prožnost sklepov poskrbi. Grffonia je tu, da pripravi našo glavo k aktivnosti, bistrosti in jasnosti. Dan bo najsvetlejši, nebo modro, sonce nasmejano. 
 
SESTAVINE:
Kokosov sladkor (Cocos nucifera) v prahu*/**, semena chie (oljne kadulje – Salvia hispanica) 16,3%*/**, ananas v prahu (Comosus) 27%**, presni kakav (Theobroma cacao)*/**, grahovi proteini (Pisum sativum)*/**, konopljini proteini (Cannabis sativa)*/**, MSM (metil-sulfonil-metan)**, korenina ašvagande (Withania somnifera) 2,5%*/**, alga spirulina (Spirulina spp) 2,5%*/**, izvleček magnolije (Magnolia offcinalis) 1,5%**, semena grifonije (Griffonia simplicifolia) z ekstraktom 100mg 5HTP ja 1,2%/**, sadež camu camu (Myrciaria dubia)*/**, izvleček pasijonke (Passiflora incarnata) 0,8%*/**, izvleček hmelja (Humulus lupulus) 0,5%**, naravna aroma**.
*Sestavine so ekološko pridelane. **V prahu.
PRIPRAVA IN DOZIRANJE:
Priporočena količina sta dve zvrhani čajni žlici oziroma 15g kot samostojen obrok, najbolje do kosila. Za otroke naredite na začetku polovično porcijo.
KAKO si pripravimo najslastnejši in najbolj hranljiv OBROK, sladico ali dobro energijo za lahko noč in trdno spanje?
1. Možnost: zmešamo 2 žlici mešanici z 2 dl mleka v blenderju( kokosovega, mandljevega, kozjega …), počakajte nekaj minut, da se okus razvije innnn dobili boste najboljši smoothie v katerega se boste takoj zaljubili. To bo ljubezen na prvi požirek!
2. Možnost: zmešamo 2 žlici z 1 dl izbranega mleka in po petih minutah … boste dobili čisto pravi, gosti puding, ki ga zagotovo ne boste želeli deliti z nikomer. To bo ljubezen na prvo žlico! "DOBRO JE VEDETI:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo, da se pri uživanju držite smernic zdravega načina življenja in da ne prekoračite priporočene dnevne količine."
Po odprtju embalažo ponovno dobro zaprite ter shranjujte v suhem prostoru pri sobni temperaturi in nedosegljivo otrokom.
Nosečnice in doječe mamice naj se pred uporabo posvetujejo s svojim zdravnikom.
 
OPOZORILO! Grifonija se ne meša z antidepresivi! Izberite eno ali drugo!
Funkcionalno prehransko dopolnilo - 20 porcij - 300g mešanica superživil
 
Recept za smoothie "V mesečini"
• 19 g mešanice Good Night
• 1 banana (30 % sadja)
• 2 dl mandljevega mleka
• velik šop špinače iz domačega vrta
 
 
Zmešajte vse sestavine v mešalniku, spijte in se potopite v globok, regenerativen spanec, poln lepih sanj.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.