Karat Vital


cena: 99,00 €
 
KaratVITAL® predstavlja popolno sinergijsko kombinacijo naravnega vitamina C, E, cinka, zlata in ekstrakta bele jelke - Belinal®. Formula je bila razvita v sodelovanju z mednarodnimi strokovnjaki na področju raziskav hranil, ki temelji na znanstvenih dokazih.

Blagodejni učinki:
  1. Vitamini E in C prispevata k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  2. Cink in vitamin C prispevata k normalnemu delovanje imunskega sistema.
  3. Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  4. Ekstrakt bele jelke Belinal® vsebuje različne polifenole v najvišji koncentraciji.
  5. Polifenole najdemo v rastlinah, ki se uporabljajo za okrepitev imunskega sistema.
  6. Zaradi svojih antioxidantov in protimikrobnih lastnosti ščitijo rastline pred različnimi škodljivci, mikrobi, glivic, UV sevanjem itd.
  7. Znanstvene raziskave so potrdile, da imajo polifenoli v svežem sadju in zelenjavi antioxidanten učinek in privedejo do drugih koristnih učinkov na zdravje.
Odmerjanje:
Na dan z vodo popijemo 1 do 3 kapsule.

Sestava:
Belinal® - ekstrakt bele jelke - Polifenoli ( Maltodekstrin) Vitamin C - Acerola ekstrakt, vitamin E (D alfa tokoferil acetat - naravni vir) cinkov citrat, polnilo: mikrokristalna celuloza, sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid in magnezijev stearat , Zlato - E175
Prehransko dopolnilo ne sme nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Ne prekoračite priporočenega vnosa.

Shranjujte pri temperaturi do 25 ° C v suhem prostoru, izven vidnega polja in dosega otrok.
Omejitve: Ni za otroke mlajše od 3 let. Nosečnice in doječe matere naj se posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.
Če jemljete zdravila, se posvetujte z zdravnikom ali drugim usposobljenim strokovnjakom zdravstvenega varstva. Prehranska dopolnila niso namenjene za zdravljenje ali preprečevanje bolezni.
KaratVITAL® je skrbno razvit izdelek za vse generacije in so izdelani v skladu z evropskimi standardi. Analiza kakovosti aktivnih sestavin v izdelku se stalno spremlja v neodvisnih laboratorijih.
Primerno za vegetarijance. Brez glutena. Ni sladila.