Megahidrat - FHES

Megahidrat
cena: 39,90 €
 
Megahidrat ali FHES v organizmu ustvari živo vodo, kakršno pije himalajsko ljudstvo Hunza, znano po številnih stoletnikih. Izkušnje v Sloveniji: obnavlja organizem.

Na petih koncih sveta, v ledeniških dolinah med drugim v Himalaji - so ljudje bolj zdravi kot drugod, sposobni so za hude napore, neredko doživijo sto let, pri tem pa je njihova hrana skromna in življenjske razmere slabe. Skrivnost naj bi bila v nekoliko motni ledeniški vodi, ki je v nasprotju z mrtvo vodo, ki jo pijemo drugod po svetu, živa. Po strukturi je namreč podobna telesnim tekočinam, nevtralizira proste radikale - torej čisti telo strupov, ga napolni z energijo, okrepi imunski sistem in potemtakem pomaga pri zdravljenju mnogih, tudi usodnih bolezni.

V steklenički je 60 vegetarijanskih kapsul.
 
Megahidrat je prehransko dopolnilo, bogato z antioksidanti. Nima stranskih učinkov, njegove koristi pa so med drugim:
  1. znatno povečanje hidratacije na celični ravni, kar so dokazali laboratorijski testi;
  2. borba proti dehidraciji in simptomih dehidracije pri odraslih, otrocih in hišnih ljubljenčkih;
  3. antioksidacija – en dnevni odmerek MegaHydrate ima več antioksidantske moči kot na stotine kozarcev sveže stisnjenega zelenjavnega in sadnega soka, brokolija, brstičnega ohrovta, listnate zelenjave in drugih živil, bogatih z antioksidanti za preprečevanje poškodb prostih radikalov;
  4. pilula proti staranju:
  5. naravno sredstvo proti bolečinam, kot so glavoboli, boleče mišice, vnetja sklepov …

Dr. Henri Coanda, priznani raziskovalec in nosilec več kot 600 patentov, se je kar tri desetletja ukvarjal s skrivnostjo žive vode in po dolgih letih dela odkril, kaj ledeniško vodo oživlja. Izkazalo se je, da k temu največ prispevajo minerali v njej; to so majhni trdi delci snovi, ki se v vodi ne raztopijo (ne razpadejo na ione) in imajo posebne značilnosti: elektroni, ki običajno krožijo okoli posamezne molekule, začnejo pri koloidih krožiti okoli vsega minerala. Tako nastane na njegovi površini prava "gneča" elektronov in s tem močan energetski naboj. Čim manjši je mineral, tem večji je njegov energetski naboj.

V vodo potopljeni koloidni minerali začnejo učinkovati na molekule vode kot drobceni magneti. Molekule vode se uredijo okoli njih v posebne strukture, v katerih se zaradi energetskega vpliva koloidov spremenijo tudi molekule vode. Tako voda postane električno nabita, se energetizira.

Dr. Coandi pa ni uspelo odgovoriti na vprašanje, kako tako vodo ustvariti v laboratoriju. Svoje delo je prepustil mlademu geniju Patricku Flanaganu, in ta je v raziskavo vložil še nadaljnja desetletja dela. A ko mu je uspelo, je njegova živa voda skoraj v trenutku postala uspešnica med dodatki za bolj zdravo življenje. Kupimo jo lahko v obliki kapsul ali kapljic (FHES) in si svojo vodo oživimo sami. V vsaki kapsuli je nanokoloidni kremen, pridobljen po posebnem postopku. V tem mineralnem prašku je vsak vodikov atom spremenjen tako, da vsebuje dodaten, rahlo vezan elektron, ki ga telo lahko porabi za nevtralizacijo prostih radikalov. FHES je po raziskavah univerze v Minnesoti daleč najmočnejši znani antioksidant, saj z eno kapsulo dobimo toliko antioksidantov, kot če bi popili 10.000 kozarcev svežega pomarančnega soka. Živa voda pa ima še druge dobre učinke za zdravje – poveča bazičnost v telesu, telo dodatno oskrbuje s kisikom, odplavlja strupe ter izboljšuje izkoristek hrane, ki jo použijemo.