Rdeči bor

Rdeči bor
cena: 33,90 €
Izvleček iz lubja rdečega bora, ki prihaja iz čistih gozdov Švedske, je prava zakladnica polifenolov. Ti pa močno zavirajo oksidativni stres, katerega posledice so ateroskleroza, srčni infarkt, možganska kap, Alzheimerjeva bolezen, sladkorna bolezen, kronični bronhitis, siva mrena, nekatere vrste raka in druge.

Izdelek ne vsebuje GSO. Primeren je za odrasle in otroke nad 14-imi leti. Posebej pa tudi za športnike, ki so z oksidativnim stresom najbolj obremenjeni.

Vsebina: 42 kapsul
 
Rdeči bor je prehransko dopolnilo, ki zaradi svoje izmerjene antioksidativne aktivnosti presega pojem superživila. Vodni izvleček iz lubja rdečega bora (lat. pinus sylvestris) smo po sušenju obogatili še s C-vitaminom in MSM, sicer obema naravno prisotnima v tej rastlini. Rezultat je prehransko dopolnilo, ki se ponaša z izredno antioksidativno vrednostjo in obenem visoko sposobnostjo nevtralizacije reaktivnih kisikovih zvrsti (ROS). Prehransko dopolnilo Rdeči bor zato učinkovito varuje pred posledicami oksidativnega stresa.

Prehransko dopolnilo Rdeči bor je bogato s  polifenoli in je odličen vsakodnevni vir vitamina C. Ta je pomemben za zdravje ožilja in mladosten videz, saj ima vlogo pri nastajanju kolagena, s čimer zagotavlja normalno delovanje žil in kože. Ugodno vpliva na počutje s tem, ko prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Zvišajte vašo učinkovitost v službi ali pri športu - C vitamin v prehranskem dopolnilu Rdeči bor prispeva k sproščanju energije pri presnovi in obenem pripomore k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Sestavine: vodni izvleček iz lubja rdečega bora (Pinus sylvestris) 30,6%, vitamin C (askorbinska kislina), MSM (metilsulfonilmetan), kapsula (želatina, titanov dioksid, rumeni in rdeči železovi oksidi).

Navodila za uporabo: enkrat na dan zaužijte eno kapsulo. Zaužijte jo zjutraj na tešče s kozarcem vode. Vsebino kapsule lahko tudi stresete v 3 dl vode ali soka.