D-vitamin – za nosečnice in doječe matere

D-vitamin – za nosečnice in doječe matere
cena: 12,95 €
 
To inovativno pršilo je namenjeno podpori in krepitvi zdravja nosečnic, ploda in doječih mater. Njihovo telo optimalno oskrbi z nujno potrebnimi vitamini D3, B1, B6 in folno kislino. Pršilo je v priročni steklenički in je prijetnega okusa! Priporočljivo ga je uživati v celotnem obdobju nosečnosti in v času dojenja.
 
DLux za nosečnice in doječe matere je naravno priročno ustno pršilo, ki omogoča ohranjanje zdrave ravni vitamina D in zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom, folatom (folno kislino, vitamin B9), vitaminom B1 (tiamin) in vitaminom B6 (piridoksin). Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je praviloma treba zaužiti z vodo. Ker je v obliki okusnega ustnega pršila, je izjemno priročen in posebej priporočljiv osebam, ki imajo težave z želodcem ali črevesjem ali težko požirajo. Ima okus mete in je primeren tudi za osebe, ki ne uživajo živalske hrane.
Strokovnjaki Cardiff Univerze so testirali DLux in ugotovili, da edino zagotovi takojšnjo absorpcijo več kot tretjine razprška prek ustne in podjezične sluznice. Zaradi drugih sestavin in mikro emulzije, je absorpcija DLux vitamina D blizu intravenski.

Pršilo vsebuje 25 ml, kar zadošča za 32 priporočenih dnevnih odmerkov.

Vprašanje: Imam 3 mesece starega otroka. Če jemljem DLux za nosečnice in matere, ki dojijo, otrok dobi nekaj vitamina D prek mojega mleka. Ali je potrebno otroku še dodajati vitamin D.

Odgovor: Ni možno natančno izračunati, koliko vitamina D z vašim mlekom prejme vaš otrok. Odvisno je od kakovosti mleka, količine mleka ipd. vsekakor premalo, da bi bile zadovoljene vse otrokove potrebe. Zdravniki predpisujejo redno jemanje D3 kapljic otrokom in ne materam.