NOW Zdravje prostate – Prostate Health (90 kapsul)

Zdravje prostate – Prostate Health (90 kapsul)
cena: 39,86 €
 
Prostata ustvarja tekočino, v kateri plavajo semenčice. Prizadevajo jo kronična vnetja, z leti se počasi povečuje, kar moti izločanje urina. V njej se lahko razvije tudi rak.

Med simptomi so bolečina, povečana potreba po uriniranju, težave pri uriniranju, kapljanje po uriniranju, včasih pa mora moški ponoči pogosto iti na stranišče. Pri veliko moških se po petdesetem letu starosti razvije nenevarno povečanje prostate. To ni rak, vendar lahko stanje ovira tok urina in povzroči zgoraj opisane simptome.

Zdravje prostate lahko moški varujejo s prehranskimi dopolnili. Lignani iz semen navadnega lana podpirajo zdravje prostate pri starajočih se moških ter regulirajo hormone. V pripravku »Prostate Health« pa so poleg lignanov še selen, ki ima vlogo pri nastajanju semenčic; cink, ki vpliva na plodnost in razmnoževanje; pa olje iz bučnih semen, sojini fitosteroli, izvleček koprive, kurkume, zelenega čaja, granatnega jabolka, vitamin D3, likopen – izvleček iz paradižnika in naravni trans-resveratrol.

V plastenki je devetdeset kapsul, dnevni priporočen odmerek so tri kapsule.