NOW Organsko žveplo MSM, 1000 mg (120 kapsul)


cena: 20,07 €
 
Organsko žveplo MSM (metilsulfonilmetan) je naravna sestavina skoraj vsega svežega sadja in zelenjave, morske hrane in mesa. Ker ga z različnimi metodami priprave hrane uničimo in znižujemo njegovo raven, ga je priporočljivo nadomeščati.

Žveplo potrebuje vsaka celica, da pravilno izpolni svoje številne naloge. Potrebujemo pa ga ne le v sledeh, marveč v tako velikih odmerkih kot denimo magnezij. Če poskrbimo za njegove zaloge v telesu, se lahko med drugim poslovimo od bolečin in vnetij gibal ter od alergij. Modro je, da imamo žveplovo spojino v naši domači in popotniški lekarni; ob poškodbah in bolečinah si najprej, najlaže in poceni pomagamo prav z žveplovo spojino.

Prehransko dopolnilo MSM podjetja NOW je redno testirano in zagotavlja najmanj 99,7-odstotno stopnjo čistosti. Primerno je tudi za vegetarijance in vegane. 120 kapsul zadostuje za 60 dni.

Uporaba: 1 kapsula 2-krat dnevno med obrokom.

Sestavine: MSM (metilsulfonilmetan) v prahu 86,51%, želatina, sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Ne vsebuje: sladkorja, soli, škroba, kvasa, pšenice, glutena, koruze, soje, mleka, jajc, školjk in konzervansov.