Nihalo Karnak

Cena: 24,90 EUR
 
Nihalo Karnak, poimenovano po kraju, kjer so taka nihala našli v sarkofagih starega Egipta, sodi med najbolj znane tipe radiestezijskih nihal.Uporabljamo ga za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, odmerjanje in diagnosticiranje.
Material: medenina z zlato prevleko.

 
Radiestezijsko nihalo Karnak je vsestransko uporabno za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, doziranje, pa tudi za diagnosticiranje in kromoterapijo, ker oddaja in sprejema vse energetske frekvence.
Pri diagnosticiranju dobimo z njim vse potrebne energetske in zdravstvene informacije.
V kromoterapiji lahko drugim dovajamo z miselno opredelitvijo vse možne energetske barve, ali pa avtomatično vse potrebne energije za odpravljanje nepravilnosti energetskega sistema in potrebne energije za izboljšanje zdravja.
Konica tega nihala stalno seva sivo barvo, zato ni primerno za nošenje v neposredni bližini telesa.
Če se miselno opredelimo, naj nihalo pri enaki dolžini vrvice samodejno uravnoveša vse barvne frekvence, bo začelo pri prenosu opisovati različno velike kroge v eni ali drugi smeri, kar pomeni, da dodaja potrebne energije ali odvzema odvečne, dokler ne zaniha v smeri "nevtralno", kar pomeni prenehanje energetskega uravnovešanja. Če se nihalo vmes za nekaj časa ustavi, to pomeni, da pač oddaja ali odvzema neko energijo in to še ne pomeni konca delovanja.
Po delu z nihalom prekinemo energetski kanal in uredimo svoj energetski sistem.
Nihalo je pregledano glede na osnost sevanja. Moški desničar mora uporabljati nihalo s pozitivno polarizirano konico, ženska desničarka pa nihalo z negativno polarizirano konico. Levičarji obratno.

IZDELEK VAM LAHKO POŠLJEMO TUDI PO POŠTI
Sporočite vaše ime priimek, ulico, kraj in poštno številko
ter vašo telefonsko številko na info@munay.si ali pošljite
sms na 041/677 089.

Željeni izdelek prejmete v roku 3 dni.
Plačate po povzetju skupaj s stroški poštnine 4 eur.