Moja astrološka karta, pozitivni vidiki mojega življenja

MOJA ASTROLOŠKA KARTA - pozitivni vidiki mojega življenja
Kdo sem? Od kod prihajam? Kam grem?
(astroskupina)

Vodi: Katja Šuštar, svetovalka psihološke astrologije
 
Moja astrološka karta, pozitivni vidiki mojega življenja (vodi psihološka astrologinja Katja Šuštar) – spoznavanjte svoje ovire in svoje dobre možnosti za izboljšanje počutja, zdravja, odnosov, kariere…..skozi aspekte svoje rojstne karte.Kako so lastnosti elementov narave in planetov vpletene v to, kako teče vaše življenje?  Prepoznajte karmične, mentalne in čustvene vzorcev svojega počutja in delovanja.

Astroskupina je stalna podporna skupina za motivacijo, zavedanje in rast, ki se srečuje dvakrat mesečno. Metode dela: učenje, izkustvo, meditacije, pogovor. Dopoldanska srečanja so ob sredah dopoldan(od 10.00 do 12.00), popoldanska pa ob torkih popoldan (od 18.00 do 20.00 ). Vložek v vaše dobro počutje in osebno rast je 28 eur mesečno.
 
Srečanja vodi Katja Šuštar, svetovalka psihološke astrologije. Prijavite se s spodnjo prijavnico  ali s sms sporočilom na 041/677 089.

Psihološka astrologija je svetovalna dejavnost z močnim elementom psihoterapije in psihoanalize.  Je povezanost med astrologijo, sodobno psihologijo (C.G.Jung), mitologijo, filozofijo in alkimijo. ¨Kar je zunaj je znotraj, kar je zgoraj je spodaj.¨ Med psihološkim astrologom in posameznikom se vzpostavi  prostor , odnos-retorta, v katerem s pomočjo natalne karte odkrivata kaj je in koliko je že ozaveščenega.

Posameznikova rojstna karta je polna simbolov, ki kot zaprt krog predstavljajo njegovo celoto. Iz nje se razbirajo  vsi potenciali, nameni, področja,  učenja in rešitve. Rojstni horoskop je zemljevid, pokazatelj nekaterih vzorcev, obnašanj, odzivov, ki nas spremljajo in oblikujejo naše  življenje.  S tem, ko dobimo vpogled v te vzorce  dobimo tudi možnost, da jih, če to želimo, spremenimo.  S spremembo svojih navad in drugih vzorcev obnašanja pa lahko dejansko vplivamo na drugačen potek dogodkov v svojem življenju.  To ni nič kaj tako zelo posebnega. Temu se reče tok  življenja. Vsakdo se znajde v neki točki, ko ne zmore sam naprej.  Takrat se zgodi, da je tista točka na kateri se trenutno nahaja daleč od tistega, kar bi si želel.  Potrebuje usmeritev , nasvet ali pa samo rahlo podporo za naprej.  S pomočjo psihološke astrologije se iščejo rešitve;  Kako se  dobro počutiti v svoji ¨koži¨?  Kako se izraziti? Kako se pomiriti sam s seboj? Se imeti rad. Si dovoliti čutiti Ljubezen in odpustiti predvsem sebi!Preberite si še članek: Duša čaka, da je odkrita.

Več informacij najdete na spletni strani www.munay.si. Prijavite se s spodnjo prijavnico, za dodatne informacije pišite na info@munay.si ali pokličite 041 677 089.  Prijave na vse dogodke so zaželene najkasneje do petka v tednu pred dogodkom.

 
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: